Oι νέοι Surface υπολογιστές της Microsoft

Μια σειρά από νέες συσκευές που ανταποκρίνονται σε όλες τις απαιτήσεις παρουσίασε η Microsoft. Η νέα σειρά προϊόντων περιλαμβάνει την ανανεωμένη έκδοση σταθερού υπολογιστή, του Surface Studio 2, καθώς και τα πρώτα έξυπνα ακουστικά που έφτιαξε ποτέ η εταιρεία. Επιπλέον, προστέθηκαν και οι νέοι φορητοί υπολογιστές Surface Pro 6 και Surface Laptop 2.

Το Surface Studio 2, όπου θεωρείται ο άμεσος ανταγωνιστής του iMac της Apple, προσφέρει ακόμη πιο βελτιωμένη απόδοση στα γραφικά, ενώ αποτελεί -κατά τη Microsoft- τον γρηγορότερο υπολογιστή που έφτιαξε ποτέ. Διαθέτει οθόνη 28 ιντσών ενώ υποστηρίζει συνδεσιμότητα μέσω USB-C. Στις ΗΠΑ τη τιμή για τις προ-παραγγελίες ξεκινά από τα 3.499 δολάρια.

Όσον αφορά τα ακουστικά με την ονομασία Surface Headphones, αυτά προσφέρουν τη δυνατότητα noise cancellation και automatic pause and play, σταματώντας και ξεκινώντας κάθε βίντεο τη στιγμή που ο χρήστης αποφασίζει είτε χρησιμοποιεί τις συσκευές του είτε όχι. Επιπλέον, έχουν προεγκατεστημένη την υπηρεσία φωνητικών εντολών Cortana, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να ακούει τα μηνύματά του ή να ξεκινά βιντεοκλήσεις. Η τιμή τους στις ΗΠΑ είναι στα 349 δολάρια.

Όσον αφορά το Surface Pro 6, η Microsoft ανακοίνωσε ότι είναι 67% γρηγορότερο από τον προκάτοχό του, διατηρώντας την ίδια μπαταρία μέγιστης χρήσης 13,5 ωρών. Κατά την εταιρεία, μπορεί να μετατραπεί πολύ εύκολα από laptop σε studio mode ή tablet. Βγαίνει σε χρωματισμούς μαύρου και πλατίνας και ξεκινά από τα 899 δολάρια.


Το Surface Laptop 2 (από 999 δολάρια) διαθέτει βελτιωμένο πληκτρολόγιο, μπαταρία 14,5 ωρών και είναι -κατά τη Microsoft- 85% γρηγορότερο από το προηγούμενο μοντέλο.

Επιπλέον, η Microsoft παρουσίασε την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση των Windows 10, με την ονομασία Windows 10 October 2018 Update, η οποία επικεντρώνεται περισσότερο στην παραγωγικότητα των χρηστών. Για παράδειγμα, η εφαρμογή Your Phone App, μεταφέρει μηνύματα και φωτογραφίες από το κινητό Android στον υπολογιστή.

ΠΗΓΗ: fortunegreece.com

Δειτε Επισης

Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Κορυφαία κοινή προτεραιότητα για Κύπρο και Ισραήλ ο Great Sea Interconnector
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες