Διαχείριση κινδύνου σε ένα αβέβαιο κόσμο

Καινοτόμες λύσεις διαχείρισης κινδύνου και συμβουλευτικής φέρνει στην Κύπρο η Infocredit Group σε συνεργασία με τη VinciWorks. Πρωτοπορώντας για ακόμα μια φορά στον τομέα της Κανονιστικής Συμμόρφωσης και του Πιστωτικού Κινδύνου, η Infocredit Group παρουσίασε νέες υπηρεσίες και προϊόντα που θα βοηθήσουν τις κυπριακές εταιρείες να διατηρήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και κατά συνέπεια σταθερή πορεία ανάπτυξης ενσωματώνοντας τη Διαχείριση Επιχειρηματικού Κινδύνου και την Επιχειρησιακή Συνέχεια στη στρατηγική λήψη αποφάσεων, εναρμονιζόμενες πλήρως με το Κανονιστικό πλαίσιο που συνεχώς μεταβάλλεται.

Ο Dean Hughes, επικεφαλής του διεθνούς τμήματος διαχείρισης κινδύνου και συμβουλευτικής, στην Vinciworks, επισκέφθηκε την Κύπρο και παρουσίασε σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και εταιρείες, μεταξύ άλλων, το Omnitrack, ένα ευέλικτο εργαλείο συλλογής δεδομένων που σκοπό έχει να λύσει τα χέρια του Λειτουργού Κανονιστικής Συμμόρφωσης και Διαχείρησης Κινδύνου αφού έχει τη δυνατότητα να συλλέγει, να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται πληροφορίες ενω επίσης συμβάλει στην αυτοματοποίηση της ροής εργασιών της επιχείρησης μέσα στο πλαίσιο συμμόρφωσης με τους κανονισμούς.




H VinciWorks Risk and Advisory βοηθά τους οργανισμούς να επιτύχουν και να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα ενσωματώνοντας τη Διαχείριση Επιχειρηματικού Κινδύνου και την Επιχειρησιακή Συνέχεια στη στρατηγική λήψη αποφάσεων, τις λειτουργικές διαδικασίες και την κατανομή των πόρων. Μέσα από ένα συνδυασμό πρωτοποριακής κατάρτισης, συμβουλευτικών υπηρεσιών και προηγμένου λογισμικού, η VinciWorks παρέχει το πλήρες φάσμα των εργαλείων που απαιτούνται για τη δημιουργία κουλτούρας διαχείρισης κινδύνου, την αναζήτηση στρατηγικών ευκαιριών και την αποφυγή αναστάτωσης της οργάνωσης.

Η Infocredit Group είναι στρατηγικός εταίρος της VinciWorks στη Κύπρο και πρωτοπόρος πάροχος εμπορικών και πιστωτικών πληροφοριών. Για περισσότερα από 46 χρόνια παρέχει υψηλής ποιότητας λύσεις που επεκτείνονται από την διαχείριση πιστωτικού κινδύνου μέχρι τη συμμόρφωση με κανονισμούς, ανάκτηση οφειλών, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, εκπαίδευση και καθοδήγηση επιχειρηματικής διακυβέρνησης.

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»