HTE: Theasis Stadium 365

Η Hellenic Technical Enterprises Ltd παρουσίασε την πλατφόρμα «Theasis», κατά τη διάρκεια του 2ου Football Conference, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Ιουνίου, στη Λευκωσία, με θέμα το Μέλλον του Ποδοσφαίρου και τις ευκαιρίες που προσφέρει η σύγχρονη Ποδοσφαιρική Βιομηχανία.

Η HTE ενημέρωσε τους συνέδρους για την τελευταία έκδοση της Theasis Stadium 365,  της σουίτας  διαδικτυακών cloud εφαρμογών που έχουν να κάνουν με την διαχείριση γηπέδων και αθλητικών χώρων, καθώς επίσης και με την αυτοματοποίηση των καθημερινών διαδικασιών αθλητικών σωματείων.

 Όσο αφορά τους αθλητικούς χώρους, το Theasis Stadium 365 περιλαμβάνει εφαρμογές για έκδοση εισιτηρίων και έλεγχο εισόδου / access control, υπηρεσίες για φυσική ασφάλεια όπως κάμερες, surveillance, crowd control, αυτοματισμούς στα συστήματα εισόδου, τα γνωστά turnstiles , e-ticketing και wi-fi για τους επισκέπτες με δυνατότητες μάρκετιγκ.

Όσον αφορά τα αθλητικά και ποδοσφαιρικά σωματεία, η σουίτα διαθέτει εφαρμογές για έκδοση εισιτηρίων και εισιτηρίων διαρκείας, CRM για μεγιστοποίηση της εμπειρίας που προσφέρεται στους φιλάθλους, διαχείριση μελών, παρουσιολόγιο σε συνεδρίες και σύστημα ψηφοφορίας για εκλογή συμβούλων, έκδοση καρτών μέλους και loyalty κάρτες και εφαρμογές για κινητά και tablets για τους φιλάθλους.

Το Theasis Stadium 365  είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις πρόνοιες του Ευρωπαϊκού κανονισμού για την προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR). Τα δεδομένα προστατεύονται από πολλαπλές δικλείδες ασφαλείας και διαθέτει κρυπτογράφηση και ψευδωνυμοποίηση δεδομένων. Επιπρόσθετα εφαρμόζεται αυτόματη διαγραφή προσωπικών δεδομένων μετά το πέρας των αγώνων.

Την Hellenic Technical Enterprises και το Theasis Stadium 365 έχουν εμπιστευθεί τα μεγαλύτερα γήπεδα και τα πλείστα ποδοσφαιρικά σωματεία της Α’ Κατηγορίας του Κυπριακού πρωταθλήματος, καθώς επίσης και ομάδες από την Ελληνική SuperLeague.
 

 

Δειτε Επισης

Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»
Μπροστά στις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης
Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας