Η Webarts διοργανώνει το 2ο Inbound Marketing Conference

Μετά από την επιτυχία του 1ου Inbound Land, το Μάιο του 2017, η Webarts διοργανώνει το 2ο συνέδριο Inbound Marketing στην Κύπρο με τίτλο Inbound Land: The Treasure Hunt

Με σκοπό να προσφέρει πραγματικό όφελος σε όσους πιστεύουν ότι το content, τα data και η τεχνολογία είναι το καύσιμο της επιτυχίας για κάθε επιχείρηση, η Webarts μας καλεί να μοιραστούμε μαζί τα μυστικά για τις κορυφαίες τακτικές του Digital Marketing, την προσέλκυση νέων Leads και την μετατροπή τους σε πωλήσεις, την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018, 09:00 π.μ. – 11:00 π.μ. στο συνεδριακό κέντρο «Φιλοξενία».  

Το χαιρετισμό της εκδήλωσης θα εκφωνήσει ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης καθώς στη συνέχεια θα ακολουθήσουν ομιλίες εκλεκτών προσώπων τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου. Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Μάριος Καπίρης, Γενικός Διευθυντής της IBM Cyprus,  ο Ιωάννης Κουτράκος, CMO lead από τη Microsoft Μάλτας, Κύπρου και Ελλάδας, και ο Νάκης Παπαδόπουλος, Director της εταιρείας Velora Ltd. 

Εντυπωσιακές και συνάμα ενημερωτικές παρουσιάσεις έχουν ετοιμάσει και τα μέλη της Webarts με ομιλητές τους Παντελή Βλαδιμήρου – CEO της εταιρείας, Αντρέας Γιάφας – Web Design Director, Χριστόφορος Αδάμου – Digital Marketing Manager, Ντιάνα Τρύφωνος – Marketing Performance Executive, Σοφία Θεοδώση – Content Marketing Executive και Ελίνα Βασίλη – Content Marketing Executive. 

Η συμμετοχή στο Inbound Land είναι δωρεάν, η εγγραφή σας όμως θεωρείται απαραίτητη.  Για περισσότερες πληροφορίες και Registrations εδώ.

Δειτε Επισης

Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future
Δημήτρης Σκουρίδης: Έτσι μετατρέπεται σε κέντρο τεχνολογίας η Κύπρος-Προβολή της χώρας μας στην Ιαπωνία