Παγκύπριος Διαγωνισμός Ζωγραφικής της Cyta: 1119 συμμετοχές και 21 βραβεία

InBusinessNews  16/05/2018 15:15
Παγκύπριος Διαγωνισμός Ζωγραφικής της Cyta: 1119 συμμετοχές και 21 βραβεία

Παγκύπριος Διαγωνισμός Ζωγραφικής της Cyta: 1119 συμμετοχές και 21 βραβεία

InBusinessNews  16/05/2018 15:15

Με επιτυχία έληξε ο Παγκύπριος Διαγωνισμός Ζωγραφικής που διοργάνωσε η Cyta, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, με θέμα «Η μαγεία της επικοινωνίας στην Παραμυθοχώρα!». 

RELATED ARTICLES


Η Cyta παρέλαβε 1119 σχέδια από μαθητές της Προδημοτικής και Δημοτικής Εκπαίδευσης. Η επιλογή των 21 έργων (τρία από κάθε ηλικιακή ομάδα) που θα βραβεύσει η Cyta, έγινε από Κριτική Επιτροπή, την οποία απάρτιζαν άτομα με γνώσεις και εμπειρία στις καλές τέχνες από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και τη Cyta και επιλέγηκαν τρία (3) σχέδια από κάθε ηλικιακή ομάδα. 

Τα ονόματα των παιδιών, τα σχέδια των οποίων βραβεύονται, φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί.
Περισσότερες πληροφορίες για τα αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Cyta https://www.cyta.com.cy/paidikos-diagonismos-zografikis .


Τα παιδιά θα βραβευθούν στις 20 Μαΐου 2018, στο πάρκο Ακρόπολης στα πλαίσια του Φεστιβάλ Βιβλίου Nicosia Bookfest 2018, μια διοργάνωση την οποία στηρίζει και παρουσιάζει η Cyta. 

Η Cyta ευχαριστεί όλα τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν με τόσο ενθουσιασμό στο κάλεσμά της, αφιέρωσαν χρόνο και παρουσίασαν μέσα από τα δικά τους μάτια τη μαγεία της επικοινωνίας, ταξιδεύοντας στον κόσμο του παραμυθιού. Επίσης, ευχαριστεί το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για τη συνεργασία, την Κριτική Επιτροπή για το δύσκολο έργο της και όλους τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που ενθάρρυναν και στήριξαν τα παιδιά στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν. 

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ιούλιο, οι 1119 συμμετοχές του διαγωνισμού, μαζί με τα 21 νικητήρια έργα, θα εκτεθούν σε υπαίθριες εκθέσεις σε όλη την Κύπρο. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις εκθέσεις θα ανακοινωθούν σύντομα.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας