Συνεργασία Samsung Electronics με BuzzFeed και The Dodo

Η Samsung Electronics ανακοινώνει τη συνεργασία της με το BuzzFeed και το The Dodo με σκοπό να κάνουν επικές τις καθημερινές στιγμές με τη νέα Super Slow-mo κάμερα των Samsung Galaxy S9 και S9 +. Ξεκινώντας από χθες, η BuzzFeed, κορυφαία εταιρία μέσων ενημέρωσης τεχνολογίας, με ένα δίκτυο ειδήσεων και ψυχαγωγίας μεταξύ των πλατφορμών της που φτάνει σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως και το The Dodo, η νούμερο ένα επιλογή διαδικτυακού μέσου για τους φιλόζωους1 και η σελίδα με το νούμερο ένα περιεχόμενο στο Facebook2 θα δημοσιεύουν διασκεδαστικά και highly-shareable super slow-motion βίντεο σε όλες τις social media πλατφόρμες, όπως το Instagram, το Twitter και το Facebook.

Tα βίντεο, που θα περιέχουν τα hashtags #withGalaxy και #SuperSlowMo, έχουν στόχο να δείξουν πόσο εύκολο είναι να δημιουργηθεί και να μοιραστεί must-see super Slow-mo περιεχόμενο με τα Samsung Galaxy S9 και S9 +. Αυτές οι συνέργειες θα δημιουργήσουν περισσότερα από 30 μοναδικά must-see βίντεο, που θα φτάσουν στο τεράστιο κοινό των BuzzFeed και The Dodo τους επόμενους δύο μήνες. Αξιοποιώντας την τρέχουσα τάση για δημιουργία και κοινοποίηση slow motion περιεχομένου με τα Galaxy S9 και S9 +, οι αναρτήσεις θα καταγράφουν και θα αναπαράγουν μοναδικές στιγμές από την καθημερινότητα- από το συναρπαστικό περιεχόμενο σύντομης μορφής, έως την ψυχαγωγία με how-to βίντεο. 

Η BuzzFeed θα παρουσιάσει συναρπαστικές στιγμές της καθημερινότητας, παίρνοντας τα μοναδικά χαμόγελα, το γέλιο και τις γκριμάτσες και μετατρέποντάς τα σε επικές στιγμές που όλοι θα θέλουν να μοιραστούν. Το The Dodo θα παρουσιάσει αστεία, συναισθηματικά βίντεο και ιστορίες ζώων που πιάνονται επ’ αυτόφωρο – τραβηγμένα από τα Galaxy S9 και S9 + με το αυθεντικό στιλ του The Dodo.

«Η συνεργασία με τις BuzzFeed και The Dodo είναι πολύ ταιριαστή και ένας πολύ καλός τρόπος για να παρουσιάσουμε πώς οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τις καθημερινές στιγμές τους επικές, χρησιμοποιώντας την κάμερα Super Slow-mo του Galaxy S9 και S9 +», αναφέρει o Younghee Lee, CMO και Executive Vice President της Samsung Electronics. «Το να καταγράψεις τη στιγμή μέσα στη στιγμή δεν υπήρξε ποτέ ευκολότερο και θέλουμε αυτές οι συνεργασίες να εμπνεύσουν πιο δημιουργικό Super Slow-mo περιεχόμενο.» 

Η Super Slow-mo κάμερα των Samsung Galaxy S9 and S9+ αιχμαλωτίζει αργής κίνησης βίντεο με 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο, αποκαλύπτοντας έναν εντελώς νέο τρόπο στους καταναλωτές, να ξαναζήσουν και να μοιραστούν αξιοσημείωτες στιγμές της καθημερινότητας. Με το αυτόματο Motion Detection, οι χρήστες μπορούν απλά να ρυθμίσουν τη λήψη και να πατήσουν την αναπαραγωγή. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μουσική επένδυση μέσα από 35 διαφορετικές επιλογές ή να προσθέσουν ένα μουσικό κομμάτι από την αγαπημένη τους λίστα, πριν από την άμεση κοινοποίηση με τρεις δημιουργικές επιλογές –βίντεο επαναλαμβανόμενης κίνησης, αντίστροφης κίνησης ή ταλάντευσης.

«Στη BuzzFeed δίνουμε έμφαση στην παραγωγή περιεχομένου παγκόσμιας κλάσης, που δίνει στους δημιουργούς περιεχομένου μας την ευελιξία να κινηματογραφήσουν περιεχόμενο εν κινήσει σε διαφορετικές τοποθεσίες» αναφέρει ο Ze Frank, Chief Research και Development Officer του BuzzFeed «Με τα Galaxy S9 και S9 +, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εκπληκτικά χαρακτηριστικά στην παραγωγή μας, όπως η αργή κίνηση και παράλληλα να δείξουμε στο κοινό μας ότι δεν χρειάζεται πλέον ακριβό εξοπλισμό ή λογισμικό, για να καταγράψει τις αγαπημένες του στιγμές με την βέλτιστη ποιότητα και να τις μοιραστεί με φίλους».

Η Izzie Lerer, ιδρυτής και Chief Creative Officer του The Dodo πρόσθεσε, « Έχουμε δημιουργήσει το κοινό μας μέσω της μοναδικά συναισθηματικής μας προσέγγισης στην αφήγηση - βάζοντας τα ζώα στο επίκεντρο και προβάλλοντας τα ευχάριστα, εμπνευσμένα πράγματα που κάνουν καθημερινά. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία με τη Samsung, η οποία θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να καταγράφουμε την έκφραση και τη χαρά των ζώων με έναν συναρπαστικό νέο Super Slow-mo τρόπο.»

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.
Η Samsung Electronics Co, Ltd. εμπνέει τον κόσμο και διαμορφώνει το μέλλον με ιδέες και τεχνολογίες, επαναπροσδιορίζοντας τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, wearable συσκευών, tablets, φωτογραφικών μηχανών, οικιακών συσκευών, εκτυπωτών, ιατρικών συσκευών, συστημάτων δικτύου και ημιαγωγών. Παράλληλα, ηγούμαστε στο χώρο του Internet of Things, μέσω, μεταξύ άλλων, των πρωτοβουλιών μας για Ψηφιακή Υγεία και Έξυπνα Σπίτια. Απασχολούμε 307.000 άτομα σε 84 χώρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site μας στο www.samsung.com/gr και το επίσημο blog μας στο global.samsungtomorrow.com.


 

Δειτε Επισης

Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας