Το Φυσικό Αέριο βραβεύεται από την Oracle

To Φυσικό Αέριο βραβεύτηκε στην κατηγορία «Customer Service Excellence» από την Oracle Ελλάς στο πρόσφατο Modern Business Forum, για το έργο παροχής ολοκληρωμένης εμπειρίας εξυπηρέτησης στους πελάτες του το οποίο βασίζεται στην πλατφόρμα Oracle Customer Experience Cloud. Αξιοποιώντας τις λύσεις Oracle Marketing Cloud και Oracle Service Cloud, το Φυσικό Αέριο μπορεί και διαχειρίζεται με απόλυτη ευελιξία έξυπνες και διασυνδεδεμένες μεταξύ τους υπηρεσίες, ανακτώντας οποιαδήποτε στιγμή και πολύ γρήγορα στοιχεία, πληροφορίες και δεδομένα.
 
Ο Θέμης Τζελέπης, Διευθυντής Πληροφορικής στο Φυσικό Αέριο, παρουσίασε στο πλαίσιο της εκδήλωσης το έργο ψηφιακού μετασχηματισμού που, τους τελευταίους μήνες, διαπερνάει όλες τις δομές της εταιρείας, υιοθετώντας την αιχμή της τεχνολογίας, όπως οι cloud εφαρμογές της Oracle, ώστε να εξυπηρετήσει τους πελάτες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, είτε ανήκουν στη βαριά βιομηχανία είτε πρόκειται για μικρούς επαγγελματίες και νοικοκυριά.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κ. Τζελέπης δήλωσε: «Η επιλογή του σωστού συνεργάτη, σε ένα κομβικό σημείο για τις επιχειρηματικές λειτουργίες του Φυσικού Αερίου, είναι κρίσιμης σημασίας. Καθώς το Φυσικό Αέριο εισέρχεται σε μια νέα τεχνολογική εποχή, η επιλογή και η συνεργασία μας με την Oracle μάς κάνουν να αισθανόμαστε ασφάλεια και σιγουριά».
 
Ο Παναγιώτης Πανταζής, Applications Sales Director για την Ελλάδα, Ρουμανία, Κύπρο και Μάλτα, της Oracle Ελλάς τόνισε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την επιλογή μας από το Φυσικό Αέριο. Η συνεργασία μας ενισχύει τη φιλόδοξη πορεία της εταιρείας προς νέες αγορές, εξαιρετικού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών του, επέκταση της πελατειακής του βάσης, αύξηση της ανταγωνιστικότητάς του και επιχειρηματική ανάπτυξη. Οι cloud λύσεις Customer Experience της Oracle αποτελούν μέρος του καινοτόμου έργου ψηφιακού μετασχηματισμού του Φυσικού Αερίου προσφέροντας την απαραίτητη καινοτομία, ευελιξία και ασφάλεια ώστε να ανταποκριθεί στις σημερινές επιχειρηματικές προκλήσεις και να επιτύχει τους στόχους του».
 
Αν και η ιστορία της εταιρείας ταξιδεύει βαθιά μέσα στο χρόνο αριθμώντας περισσότερα από 160 χρόνια εμπειρίας και αξιοπιστίας, το Φυσικό Αέριο στρέφει το βλέμμα του στο μέλλον υλοποιώντας τη νέα γενιά εφαρμογών Software as a Service (SaaS).
 

Δειτε Επισης

Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future
Δημήτρης Σκουρίδης: Έτσι μετατρέπεται σε κέντρο τεχνολογίας η Κύπρος-Προβολή της χώρας μας στην Ιαπωνία
Με τη στήριξη της Cyta, e-σύνδεση του «Σπιτιού του Παιδιού» με τις αίθουσες των δικαστηρίων
Νέα γενική διευθύντρια του TechIsland η Tanya Romanyukha-Παραλαμβάνει τη σκυτάλη από τον Μάριο Γιωργούδη
Έντονος ανταγωνισμός στην ευρυζωνική πρόσβαση-Σταθερότητα στη διαδικτυακή και καλωδιακή τηλεόραση