Apple Εvent: Τι θα ανακοινωθεί στη μυστηριώδη εκδήλωση της χρονιάς

Η προηγούμενη εβδομάδα τελείωσε με πολύ…θόρυβο για την Apple, η οποία ανακοίνωσε μια μεγάλη εκδήλωση για τους εκπροσώπους του τύπου στο τέλος του μήνα.
Σε μια πρόσκληση προς τους συντάκτες που απέστειλε την Παρασκευή, η Apple ανέφερε ότι θα διοργανώσει μια εκδήλωση που θα αφορά την εκπαίδευση, στις 27 Μαρτίου.
 
Όπως κάνει συνήθως, η Apple δεν έδωσε καμία επιπρόσθετη λεπτομέρεια, αλλά είπε ότι το event θα εστιάσει στους σπουδαστές και τους καθηγητές.
 
Η ανακοίνωση έρχεται ύστερα από αλλεπάλληλα δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι η Apple σχεδιάζει να αποκαλύψει τα νέα της iPad τον Μάρτιο.
 
Εντωμεταξύ, η Apple ήταν το θέμα δύο ξεχωριστών μελετών που δημοσιοποιήθηκαν την εβδομάδα που μας πέρας, και οι οποίες είχαν εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα.
 
Ας συνοψίσουμε λοιπόν τι επεφύλασσε συνολικά η περασμένη εβδομάδα για την Apple:
 
1. Η εταιρεία ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα διοργανώσει μια εκδήλωση για τους εκπροσώπους του τύπου στις 27 Μαρτίου, που θα επικεντρώνεται σε νέα προϊόντα για διδάσκοντες και μαθητές. Το event θα λάβει χώρα στο Λύκειο Lane Tech College Prep στο Σικάγο. Κάποιες φήμες ανέφεραν ότι η Apple επρόκειτο να παρουσιάσει νέα iPad σε εκδήλωση τον Μάρτιο. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα σχέδιά της για τις 27 Μαρτίου, αλλά αναλυτές του κλάδου προβλέπουν το λανσάρισμα τουλάχιστον ενός νέου iPad.
 
2. Μια έρευνα γνώμης της Harris Poll που δημοσιοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα βρήκε ότι η Apple καταλαμβάνει την 29η θέση στη λίστα των εταιρειών με την καλύτερη φήμη του εμπορικού τους σήματος. Σε σχέση με πέρυσι, όπου βρισκόταν στην 5η θέση, η εταιρεία υποχώρησε αρκετά. Η μελέτη, με τίτλο Harris Poll Reputation Quotient, βασίζεται στις απαντήσεις σχεδόν 26.000 ενηλίκων στις ΗΠΑ, από τους οποίους ζητήθηκε η άποψη σε σχέση με κάποιες μεγάλες εταιρείες. Οι ερευνητές της Harris Poll είπαν ότι η πτώση της Apple στην κατάταξη οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι δεν ανακοίνωσε νέα προϊόντα πέρυσι.
 
3. Μια εταιρεία επισκευών ηλεκτρονικών υπολογιστών παρουσίασε τα αποτελέσματα μιας έρευνας γνώμης σύμφωνα με την οποία η Apple κατασκευάζει τα πιο αξιόπιστα κομπιούτερ μεταξύ όλων των εταιρειών παραγωγής Η/Υ. Η μελέτη βασίζεται στον αριθμό των επισκευών που ολοκληρώνει η Rescuecom σε ετήσια βάση. Οι υπολογιστές της Apple εμφάνισαν τα λιγότερα αιτήματα για επισκευή πέρυσι, ενώ δεύτερη ήταν η Samsung. Στις λιγότερο αξιόπιστες μάρκες, που τείνουν να εμφανίζουν συχνότερα προβλήματα στο hardware και το λογισμικό, συγκαταλέγονται κι οι Dell, HP και Asus.
 
4. Η Apple ξεκίνησε μια νέα ιστοσελίδα για την εκπαίδευση των γονέων ως προς την προστασία των παιδιών τους στο διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα, με την επωνυμία Families, προσφέρει συμβουλές και οδηγίες για το πώς οι γονείς μπορούν να παρακολουθούν τι κάνουν τα παιδιά τους στο iPhone και στο iPad, και να αποτρέπουν τυχόν μη ασφαλείς συμπεριφορές.
 
5. Η κατασκευάστρια εταιρεία του iPhone ανακοίνωσε, τέλος, την εξαγορά της εφαρμογής ανάγνωσης περιοδικών Texture, μαζί με τη μητρική της εταιρεία Next Issue Media. Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστές. Η Texture παρέχει μια υπηρεσία στους χρήστες για την ανάγνωση απεριόριστου αριθμού άρθρων από πάνω από 200 τίτλους περιοδικών. Η υπηρεσία κοστίζει 9,99 δολάρια τον μήνα.
 
ΠΗΓΗ: fortunegreece.com

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση