Ζipy: Διαδικτυακές αγορές και πληρωμές με Bitcoin

Το Zipy έφτασε και προσφέρει ασφαλείς διαδικτυακές αγορές από όλο τον κόσμο και πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας αλλά και μέσω Bitcoin. Το Zipy είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα στην Κύπρο και την Ελλάδα που υποστηρίζει πληρωμές και με Bitcoins για αγορές από τα μεγαλύτερα παγκόσμια marketplaces όπως το Εbay, Amazon, AliExpress αλλά και το μεγαλύτερο διαδικτυακό πολυκατάστημα ειδών ένδυσης, ASOS.

Οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν εύκολα, στα Ελληνικά, με υποστήριξη αλλά και παράδοση στην Κύπρο, όλα τα προϊόντα που προσφέρουν οι μεγαλύτεροι έμποροι στο διαδίκτυο και να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα. Απο σήμερα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους σε μια σελίδα χωρίς την ανάγκη δημιουργίας λογαριασμού σε κάθε πλατφόρμα ξεχωριστά, να ψάξουν για προϊόντα στα Ελληνικά αλλά και με Ελληνική υποστήριξη για τις δικές τους παραγγελίες. Επίσης δεν χρειάζεται να έχουν επιπλέον λογαριασμούς όπως PayPal, αφού η διαδικασία παραγγελίας γίνεται απ' ευθείας από την σελίδα μας. Έτσι, οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση στην παγκόσμια αγορά και στα μεγαλύτερα καταστήματα με ασφάλεια, χωρίς χάσιμο χρόνου αλλά και στα Ελληνικά. Το Zipy είναι επίσης η μόνη πλατφόρμα στην Κύπρο και την Ελλάδα που είναι εγκεκριμένος συνεργάτης των Εbay, Amazon, AliExpress και ASOS προσφέρει ασφαλείς, πιστοποιημένες και άμεσες αγορές από όλο τον κόσμο.

Όλες οι αγορές από το Zipy καλύπτονται από εγγύηση παράδοσης αλλά και επιστροφής της αξίας της αγοράς σας, σε περίπτωση που υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα. Η εξυπηρέτηση στο Zipy είναι στα Ελληνικά και η έμπειρη ομάδα υποστήριξης αναλαμβάνει να βοηθήσει το κοινό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με ασφάλεια. Έτσι, οι καταναλωτές μπορούν να νιώθουν σίγουροι και ασφαλείς για την πραγματοποίηση των αγορών τουν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληρώσουν για την αγορά τους είτε με πιστωτική κάρτα είτε με το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin. Έτσι έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν εκατομμύρια προϊόντα από όλο τον κόσμο, πληρώνοντας με όποιο από τους δύο τρόπους προτιμούν.

Η εταιρεία πιστεύει στην ευκολία και γι' αυτό δημιούργησε το Zipy με τον πιο απλό και φιλικό τρόπο. Η αγορά πραγματοποιείται μόνο με μερικά κλικ, ενώ είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς την λειτουργία της σελίδας. «Μεταφράσαμε για εσάς όλα όσα μπορούσαμε να μεταφράσουμε εφόσον πιστεύουμε ότι είναι πολύ πιο εύκολο να αναζητήσει κανείς προϊόντα στα Ελληνικά», αναφέρει σχετικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη νέα πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών Zipy και να κάνουν την πρώτη τους αγορά από το Εbay,το Amazon, το AliExpress  αλλά και το ASOS στα Ελληνικά. Περισσότερα στο www.zipy.com.cy.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δυνατότητα πληρωμής με Bitcoin, επισκεφθείτε το: www.zipy.com.cy/bitcoin.php

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»