Σύντομα στην αγορά τo Samsung Galaxy S9

Στις 26 Φεβρουαρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει η Samsung το νέο της smartphone, το Galaxy S9, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν την 1η Μαρτίου και οι αποστολές με την επίσημη κυκλοφορία του θα πραγματοποιηθούν στις 16 Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι η Samsung έχει δηλώσει ότι θα ανακοινώσει την κυκλοφορία του galaxy τον επόμενο μήνα, κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.
Πριν επιβεβαιώσει όμως η Samsung όλες τις λεπτομέρειες για το νέο της smartphone, δείτε παρακάτω όλα όσα διέρρευσαν για το Galaxy S9.

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΘΑ ΣΤΙΣ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Παρόλο που δεν είναι ακόμη γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας του Galaxy S9, η Samsung έχει στείλει προσκλήσεις στον Τύπο για την επερχόμενη εκδήλωση, επιβεβαιώνοντας την ημερομηνία για τις 25 Φεβρουαρίου. Η πρόσκληση υπονοεί επίσης το όνομα του τηλεφώνου, δηλαδή το Galaxy S9. Η παρακάτω εικόνα επίσης προδίδει ότι η συσκευή ενδέχεται να εστιάσει σε μεγάλο βαθμό στις ενημερώσεις της φωτογραφικής μηχανής. Σύμφωνα με τη Samsung, οι λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής θα περιλαμβάνουν ενημερώσεις για την αυτόματη εστίαση και ρυθμίσεις που επιτρέπουν στους χρήστες να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στις παραμέτρους της κάμερας χωρίς να χρειάζεται να εισέλθουν σε λειτουργία pro.

Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ
Μια άλλη πρόσφατη διαρροή από τον τεχνολόγο Evan Blass αναφέρεται στο σχεδιασμό του Galaxy S9. Το νέο τηλέφωνο της Samsung πιθανόν να έχει μεγαλύτερη οθόνη και καμπύλες παρόμοιες με εκείνες του Galaxy S6 Edge. Πολλοί επίσης έχουν συγκρίνει το σχέδιο με το Google Pixel 2.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ FACE ID ΤΗΣ APPLE
Στην αρχή, ορισμένες συγκεκριμένες λεπτομέρειες υποστήριζαν ότι το Galaxy S9 θα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά παρόμοια με το Face ID της Apple και το Animoji. Αλλά χάρη σε κάποιες νέες πληροφορίες, η εταιρεία εργάζεται σε μια λειτουργία 3D σάρωσης για το Galaxy S9.

ΕΝΑ ΝΕΟ GALAXY S8
Εκτός από τη νέα τεχνολογία κάμερας του Galaxy S9, οι περισσότερες λειτουργίες του Galaxy S9 θα μοιάζουν αρκετά με εκείνεις του Galaxy S8. Η Samsung δήλωσε ότι οι καταναλωτές μπορούν να περιμένουν ενημερώσεις στη βοηθό τεχνητής νοημοσύνης Bixby, ειδικά στο πρόγραμμα πλοήγησης. Πολλές διαρροές υποδεικνύουν επίσης ότι η Samsung μπορεί να τροποποιήσει το σχέδιο της συσκευής για να διευκολύνει τη χρήση της. Επιπλέον, το Galaxy S9 θα διαθέτει έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ
Το Galaxy S9 θα κυκλοφορήσει σε ένα νέο χρώμα που ονομάζεται Lilac Purple, καθώς και σε χρώματα όπως Midnight Black, Titanium Gray και Coral Blue.

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ
Σύμφωνα με το Tech Radar, το κόστος του νέου smartphone της Samsung θα αγγίξει τις 789 λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, περίπου 100 λίρες ακριβότερο από το Galaxy S8. Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή, το Galaxy S8 κοστίζει 750 δολάρια στις ΗΠΑ.

ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
Το νέο μοντέλο Galaxy S9 ίσως να διαθέτει οκτώ φορές την εσωτερική χωρητικότητα αποθήκευσης των σημερινών συσκευών Galaxy. Αυτή η φήμη προήλθε από την ανακοίνωση της Samsung ότι είχε αναπτύξει χωρητικότητα 512 GB με στόχο να επιτρέψει σε συσκευές να υποστηρίξουν μεγάλα αρχεία πολυμέσων, ιδιαίτερα βίντεο υψηλής ποιότητας.

ΠΗΓΗ: fortunegreece.com

Δειτε Επισης

Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης