Adv. Feat.: Εταιρείες που ηγούνται στο Analytics Economy στο SAS Analytics Day 2018!

Artificial Intelligence (AI), data management, predictive analytics, machine learning, blockchain. Αναδυόμενες τεχνολογίες που μετασχηματίζουν με ταχύτατους ρυθμούς το business και τροφοδοτούν την επόμενη βιομηχανική/τεχνολογική επανάσταση και την Οικονομία των Analytics. Στο βραχυπρόθεσμο μέλλον, είναι βέβαιο πως θα διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στις επιχειρησιακές λειτουργίες: από την κατανόηση & εξυπηρέτηση του πελάτη, την ανάπτυξη προϊόντων & υπηρεσιών, τη συμμόρφωση με ρυθμιστικά και κανονιστικά πλαίσια, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και όχι μόνο. 

Σε αυτό το πλαίσιο, η ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως στα advanced analytics και στο Business Intelligence, SAS, διοργανώνει το SAS Analytics Day 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στο Ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία. Η εκδήλωση τοποθετεί στο επίκεντρο της ατζέντας τους CIOs, decision makers, directors και managers και τους προετοιμάζει για την Οικονομία των Analytics (Analytics Economy). Παράλληλα, η SAS παρουσιάζει τη νέα επαναστατική Open Analytics Platform που προσφάτως έχει λανσάρει, η οποία βοηθά τους οργανισμούς να ανταπεξέλθουν στη νέα εποχή των Analytics και του Business.

Δηλώνοντας συμμετοχή στο SAS Analytics Day 2018, οι επαγγελματίες αποκτούν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από Ειδικούς και στελέχη των εταιρειών που ηγούνται ήδη στην Οικονομία των Analytics. Κάντε σήμερα την εγγραφή σας και αξιοποιήστε την ευκαιρία να:

•    παρακολουθήσετε τους  καταξιωμένους ομιλητές που θα παρουσιάσουν μέσα από πραγματικά cases τη νέα διάσταση που δημιουργούν οι τεχνολογίες στους οργανισμούς τους. Ομιλητές από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας, την Ελληνική Τράπεζα, την Interamerican, την Τράπεζα Πειραιώς, τη CISCO, τη KPMG Κύπρου κ.α. θα είναι εκεί για να μοιραστούν την προσωπική εμπειρία τους μαζί σας.
•    επισκεφτείτε το Demo Area, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε & να αποκτήσετε hands on εμπειρία με καινοτόμες τεχνολογίες & εργαλεία όπως:
o    Virtual Reality for Retail Experience,
o    Find Your Paradise with Machine Learning: Best City to Live,
o    SAS® Viya® - a New Generation Analytical Platform
o    EU GDPR - Identify, Manage & Monitor Personal Data


Η εκδήλωση απευθύνεται σε: Διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους. Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε Διευθύνοντες Συμβούλους, Γενικούς Διευθυντές, CIOs, IT Manager και Βusiness Line Directors/Managers, Data Scientists κ.α.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά απαιτείται εγγραφή καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να κάνετε την εγγραφή σας πατήστε εδώ

Πληροφορίες
Οργανωτές: SAS Greece & Eastern Europe 
Special Partners: CISCO, KPMG
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: Ελπίδα Καλλία, +30 2106898730
 

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»