MTN TV: Video on Demand με πάνω από 1000 τίτλους ταινιών και σειρών

Η ΜΤΝ συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενο της συνδρομητικής της τηλεόρασης, MTN TV, προσθέτοντας 2 νέα συνδρομητικά πακέτα, τα Standard Plus και Complete Plus, στα οποία έχει προστεθεί και υπηρεσία Video on Demand. 

Το Video on Demand της MTN TV σε συνδυασμό με την επίσης νέα πρόσφατη προσθήκη των 4 δημοφιλών καναλιών FOX, FOX Life, National Geographic και Nat Geo Wild, καθιστούν την MTN TV την απόλυτη ολοκληρωμένη πρόταση τηλεοπτικής ψυχαγωγίας, όχι μόνο μέσα στο σπίτι αλλά και έξω από αυτό, στο tablet ή στο κινητό μέσω του TV Go. 

Η υπηρεσία Video on Demand της MTN TV χωρίζεται σε δυο κατηγορίες και δίνει τη δυνατότητα πρόσβασης, ανά πάσα στιγμή, σε εκατοντάδες επιλογές ταινιών και σειρών:

Το Cinema on Demand προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τελευταία blockbusters, αμέσως μετά τον κινηματογράφο, ενοικιάζοντας τα για 48 ώρες (οι χρεώσεις ξεκινούν από €1,68). Ενδεικτικά, ταινίες όπως Guardians of the Galaxy Vol. 2, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Logan και Wonder Woman είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που ήδη προσφέρονται. 

Παράλληλα, μέσω του Entertainment Library, οι συνδρομητές θα μπορούν να απολαμβάνουν διαχρονικές και αγαπημένες ταινίες και σειρές, όποτε και όσες φορές επιθυμούν, χωρίς επιπρόσθετη χρέωση. 

Και οι δυο κατηγορίες της υπηρεσίας Video On Demand της MTN TV προσφέρουν πάνω από 1000 τίτλους ταινιών και σειρών με το περιεχόμενο να ανανεώνεται διαρκώς ενώ και οι δυο κατηγορίες είναι διαθέσιμες στο TV Go για να μπορεί έτσι ο συνδρομητής της MTN TV να έχει συνεχώς μαζί του μια τεράστια συλλογή ταινιών και σειρών για να τις απολαμβάνει όπου και αν βρίσκεται, στο κινητό ή στο tablet.

Το Cinema on Demand προσφέρεται σε όλα τα συνδρομητικά πακέτα της MTN TV ενώ το Entertainment Library στα νέα πακέτα Standard Plus και Complete Plus.

Τα νέα συνδρομητικά πακέτα της MTN TV είναι ήδη διαθέσιμα. 

Η MTN συνεχίζει να δίνει πάντα περισσότερα, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την ΜΤΝ TV, προσφέροντας έτσι μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας στους συνδρομητές της. 
 

Δειτε Επισης

Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης