Με επιτυχία η πρώτη επίσημη παρουσίαση της SoftOne στην Κύπρο

Στις 15 Νοεμβρίου 2017, η SoftOne Technologies Ltd, θυγατρική εταιρεία της ελληνικής SoftOne (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia), παρουσιάστηκε επίσημα στο κυπριακό κοινό μέσα από ειδική εκδήλωση με τίτλο "More than Software is in Cyprus", η οποία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».

Πλήθος εκπροσώπων εταιρειών, συνεργάτες, υποψήφιοι πελάτες και ιδιώτες, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, γνωρίζοντας από κοντά την εταιρεία και τους ανθρώπους της, καθώς και τα καινοτόμα προϊόντα της.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης, υπήρξαν οι εξελίξεις στο σύνολο της γκάμας των προϊόντων της SoftOne, οι προοπτικές για εμβάθυνση της συνεργασίας της με το δίκτυο των αντιπροσώπων της, καθώς επίσης η τοποθέτηση της εταιρείας αναφορικά με το όραμα και τη στρατηγική ανάπτυξης της στην Κύπρο.

Μέσα από ειδικά διαμορφωμένες παρουσιάσεις, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για τα προϊόντα της SoftOne, τις πρωτοποριακές Cloud υπηρεσίες και τις προηγμένες λύσεις Enterprise Mobility της εταιρείας.

Ο κ. Τρύφωνας Παπάζογλου, Country Manager της SoftOne Technologies, καθώς επίσης και ο κ. Αντρέας Κυριάκου, Commercial Manager της εταιρείας, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την προσέλευση του κόσμου σε αυτήν την πρώτη εκδήλωση, η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον εταιρειών από όλη την Κύπρο.

Βασική αποστολή της SoftOne είναι να προσφέρει στους πελάτες της λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας, αξιοποιώντας πλεονεκτήματα όπως η σύγχρονη σχεδίαση και η ενσωμάτωση πρωτοποριακών τεχνολογιών, αλλά και η εμπειρία και γνώση των αναγκών της αγοράς.
 

Δειτε Επισης

Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση
Kaspersky: Αυξήθηκαν κατά 40% οι επιθέσεις phishing το 2023