Με επιτυχία η πρώτη επίσημη παρουσίαση της SoftOne στην Κύπρο

Στις 15 Νοεμβρίου 2017, η SoftOne Technologies Ltd, θυγατρική εταιρεία της ελληνικής SoftOne (μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia), παρουσιάστηκε επίσημα στο κυπριακό κοινό μέσα από ειδική εκδήλωση με τίτλο "More than Software is in Cyprus", η οποία πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».

Πλήθος εκπροσώπων εταιρειών, συνεργάτες, υποψήφιοι πελάτες και ιδιώτες, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, γνωρίζοντας από κοντά την εταιρεία και τους ανθρώπους της, καθώς και τα καινοτόμα προϊόντα της.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης, υπήρξαν οι εξελίξεις στο σύνολο της γκάμας των προϊόντων της SoftOne, οι προοπτικές για εμβάθυνση της συνεργασίας της με το δίκτυο των αντιπροσώπων της, καθώς επίσης η τοποθέτηση της εταιρείας αναφορικά με το όραμα και τη στρατηγική ανάπτυξης της στην Κύπρο.

Μέσα από ειδικά διαμορφωμένες παρουσιάσεις, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για τα προϊόντα της SoftOne, τις πρωτοποριακές Cloud υπηρεσίες και τις προηγμένες λύσεις Enterprise Mobility της εταιρείας.

Ο κ. Τρύφωνας Παπάζογλου, Country Manager της SoftOne Technologies, καθώς επίσης και ο κ. Αντρέας Κυριάκου, Commercial Manager της εταιρείας, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την προσέλευση του κόσμου σε αυτήν την πρώτη εκδήλωση, η οποία προσέλκυσε το ενδιαφέρον εταιρειών από όλη την Κύπρο.

Βασική αποστολή της SoftOne είναι να προσφέρει στους πελάτες της λύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας, αξιοποιώντας πλεονεκτήματα όπως η σύγχρονη σχεδίαση και η ενσωμάτωση πρωτοποριακών τεχνολογιών, αλλά και η εμπειρία και γνώση των αναγκών της αγοράς.
 

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»