MTN TV: 2 νέα συνδρομητικά πακέτα και 4 δημοφιλή κανάλια

Η ΜΤΝ συνεχίζει να εμπλουτίζει το περιεχόμενο της συνδρομητικής της τηλεόρασης, MTN TV, προσθέτοντας 2 νέα συνδρομητικά πακέτα, τα Standard Plus και Complete Plus, στα οποία περιλαμβάνονται και τα δημοφιλή κανάλια FOX, FOX Life, National Geographic και Nat Geo Wild. 

Τα νέα κανάλια σε συνδυασμό με την επίσης νέα πρόταση της MTN TV για Video on Demand, καθιστούν την MTN TV την απόλυτη ολοκληρωμένη πρόταση τηλεοπτικής ψυχαγωγίας, όχι μόνο μέσα στο σπίτι αλλά και έξω από αυτό, στο tablet ή στο κινητό μέσω του TV Go. 

Λεπτομερειακά, οι συνδρομητές της MTN TV έχουν τώρα τη δυνατότητα να απολαμβάνουν:

Το κανάλι FOX το οποίο προβάλλει πρωτοποριακές σειρές οι οποίες χαρίζουν στους αφοσιωμένους fans μεγάλες στιγμές. Οι σειρές κάνουν πρεμιέρα την ίδια μέρα σε όλες τις χώρες, δίνοντας τη δυνατότητα πρώτης προβολής ταυτόχρονα με την Αμερική. Το συγκεκριμένο κανάλι περιλαμβάνει τις πιο premium τηλεοπτικές παραγωγές παγκοσμίως όπως The Walking Dead, Empire, The X-Files, The Gifted, Criminal Minds και άλλες.

Το FOX Life που περιλαμβάνει τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα διεθνώς και θεωρείται ένα από τα αγαπημένα κανάλια κυρίως στις γυναίκες αλλά και στους άνδρες. Αποτελείται από διεθνείς και τοπικές παραγωγές σειρών που προσφέρουν ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου, όπως Grey’s Anatomy, Modern Family, Scandal, This is Us και άλλες.

Το National Geographic δικαιολογημένα θεωρείται ο απόλυτος προορισμός για τις καλύτερες ιστορίες του κόσμου, γεμάτο περιπέτεια, επιστήμη και εξερεύνηση με την πιο σύγχρονη αφήγηση ενώ το Nat Geo Wild με την ασύγκριτη φήμη του για ποιότητα στην παραγωγή και δυναμικό προγραμματισμό προσφέρει στον τηλεθεατή μια μοναδική ματιά στον φυσικό κόσμο, το περιβάλλον και τα απίθανα και ασυνήθιστα πλάσματα που κατοικούν εκεί. 

Τα νέα συνδρομητικά πακέτα της MTN TV είναι ήδη διαθέσιμα. Για περισσότερες πληροφορίες στο 136 ή www.mtntv.com.cy
 
Η MTN συνεχίζει να δίνει πάντα περισσότερα, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την ΜΤΝ TV, προσφέροντας έτσι μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας στους συνδρομητές της. 

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση