CISCO: Παρουσίαση του Unified Access

Την τεχνολογία Unified Access θα παρουσιάσει η Cisco σε ειδική εκδήλωση, μια τεχνολογοία που επιτρέπει τη σύγκλιση ενσύρματων και ασύρματων υποδομών για τη δημιουργία απλών, ασφαλών και ανοιχτών δικτύων. Το Cisco Unified Access Roadshow θα πραγματοποιηθεί την στις 7 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Η πρόκληση της διαχείρισης του αυξανόμενου αριθμού κινητών συσκευών και επιχειρηματικών εφαρμογών σε πολλαπλά δίκτυα, απαιτεί απλούστευση στον έλεγχο και τη λειτουργία των δικτύων. Οι νέες λύσεις της σειράς Cisco Unified Access™ επιτρέπουν τη σύγκλιση στο σχεδιασμό των ενσύρματων και ασύρματων δικτύων και βοηθούν στα τμήματα IT να εστιάσουν στις σημαντικές επιχειρηματικές διαδικασίες.

Στο παρελθόν, τα ασύρματα δίκτυα κατασκευάζονταν ως πρόσθετα στοιχεία των ενσύρματων δικτύων με αποτέλεσμα την ανάγκη διαχείρισης δύο λογικών δικτύων με διαφορετικά χαρακτηριστικά και υπηρεσίες καθώς και αυξημένη πολυπλοκότητα. Η αύξηση του αριθμού των συσκευών που οι χρήστες συνδέουν στο δίκτυο, είχε ως αποτέλεσμα την δυσκολία των τμημάτων ΙΤ να εφαρμόζουν κοινές πολιτικές πρόσβασης και προστασίας του δικτύου.

Τα προϊόντα Unified Access αποτελούν τη στρατηγική της Cisco για την ενοποίηση ενσύρματων, ασύρματων και εικονικών ιδιωτικών δικτύων (VPN) σε μια ενιαία, εξαιρετικά ασφαλή υποδομή που βασίζεται σε μία πηγή πολιτικής και σε μία  λύση διαχείρισης για το σύνολο του δικτύου.
Όπως εξηγεί η εταιρεία, η οικογένεια προϊόντων Cisco Unified Access καθιστά δυνατό το «Internet of Everything». Τα προϊόντα Unified Access αποτελούν το επιχειρηματικό θεμέλιο που επιτρέπει το «Internet of Everything", συνδέοντας έξυπνα ανθρώπους, δεδομένα, διαδικασίες και πράγματα πιο απλά, πιο έξυπνα, με μεγαλύτερη επεκτασιμότητα, αποτελεσματικότητα, με ανοιχτές διεπαφές και ασφάλεια.
 

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»