Nova: Επέκταση στο διαδίκτυο

Η Nova Cyprus επεκτείνεται στον τομέα του διαδικτύου, προσφέροντας μια καινοτόμα υπηρεσία δορυφορικού διαδικτύου. Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Κατσογιάννη, Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Forthnet, η Nova Cyprus διατηρεί μια πολύχρονη παρουσία στην Κύπρο, με την δραστηριοποίηση της στον τομέα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Ως μέλος του Ομίλου Forthnet, που αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό πάροχο ευρυζωνικών και συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, ήταν επόμενο η Nova Cyprus να προχωρήσει στην παροχή νέων υπηρεσιών. «Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες προς το κοινό μας και μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάθε νέο μας βήμα αντιμετωπίζεται θετικά, με την εμπιστοσύνη που επιδεικνύεται από τους χιλιάδες συνδρομητές μας. Αυτό φάνηκε και με το ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον που επιδείχθηκε για απόκτηση της υπηρεσίας Nova Cyprus Satellite Broadband, από τις πρώτες μέρες που τέθηκε σε εφαρμογή», σχολιάζει ο κ. Κατσογιάννη.

Μιλήστε μας για την υπηρεσία Nova Cyprus Satellite Broadband. Τι ακριβώς είναι; Τι περιλαμβάνει; Πως λειτουργεί;
Η υπηρεσία Nova Cyprus Satellite Broadband παρέχει υψηλής ποιότητας δορυφορικό Internet μέσω αμφίδρομης σύνδεσης, που παρέχει αντίστοιχη εμπειρία ADSL2+. Έχει το πλεονέκτημα να παρέχει ευρυζωνική κάλυψη οπουδήποτε στην Κύπρο, ακόμα και στην πιο απομακρυσμένη περιοχή όπου δεν υπάρχει ευρυζωνική κάλυψη από οποιονδήποτε άλλον τηλεπικοινωνιακό πάροχο. Πλέον ο καταναλωτής μπορεί να έχει πρόσβαση στο Internet κατ’ ευθείαν από τον δορυφόρο, με μεγάλες ταχύτητες λήψης δεδομένων, έως 10Mbps download και έως 2Mbps upload. Φυσικά θα πρέπει να επισημάνουμε εδώ ότι ισχύει πολιτική ορθής χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης θα πρέπει να γνωρίζει ότι εμείς τους παρέχουμε μηνιαία συνολική διακίνηση όγκου δεδομένων 6GB. Στην περίπτωση υπέρβασης του ορίου αυτού, η ταχύτητα του χρήστη μειώνεται σταδιακά, αλλά δεν σταματά ποτέ η πρόσβαση του και δεν χρεώνεται περισσότερο. Απλά υπάρχει η πιθανότητα να μειωθεί η ταχύτητα download στο 1Mbps, μια αποδεκτή ταχύτητα που συνεχίζει να προσφέρει πρόσβαση στο Internet.

Μπορεί ο χρήστης να μεταφέρει το διαδίκτυο μαζί του;
Δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς της υπηρεσίας από ένα μέρος σε άλλο. Η εγκατάσταση της υπηρεσίας γίνεται αποκλειστικά στην διεύθυνση διαμονής του χρήστη και παραμένει εκεί σε σταθερή βάση, για οικιακή χρήση.

Πως μπορεί να το προμηθευτεί κάποιος στην Κύπρο;
Η υπηρεσία Nova Cyprus Satellite Broadband είναι διαθέσιμη πλέον σε όλα τα καταστήματα Stephanis και Electroline, καθώς επίσης σε εγκεκριμένους μεταπωλητές, ανά την Κύπρο. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στην ιστοσελίδα μας www.novacyprus.com.

Πόσα στοιχίζει;
Η μηνιαία συνδρομή στην υπηρεσία Nova Cyprus Satellite Broadband ανέρχεται στα 29.90 ευρώ. Όλος ο εξοπλισμός που απαιτείται για τη νέα υπηρεσία παρέχεται εξ ολοκλήρου από τη Nova Cyprus και περιλαμβάνει δορυφορικό κάτοπτρο και συμβατό modem router. Υπάρχει τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας, που ισούται με 99 ευρώ και δεν περιλαμβάνει τέλος εγκατάστασης, που αυτό υπολογίζεται στα 60 ευρώ.

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One