«Πετά» το Fantasy Manager του ΑΠΟΕΛ

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα του κυπριακού ποδοσφαιρικού κόσμου προχώρησε το τμήμα marketing του ΑΠΟΕΛ με τον σχεδιασμό και την εφαρμογή του online  παιχνιδιού Fantasy Manager, το οποίο πλέον διατίθεται και με τους παίκτες των γαλαζοκιτρίνων κάτι για το οποίο φρόντισε η δημιουργός εταιρεία του παιχνιδιού, η ισπανική From the Bench.

Στο Fantasy Manager ο κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει τους ποδοσφαιριστές που του αρέσουν και ανταγωνίζεται με άλλους παίκτες. Εξάλλου, ο παίκτης μπορεί να κάνει εργασίες για ανάπτυξη της ομάδας αλλά και των υποδομών της, όπως να φροντίσει τον χλοοτάπητα, να αγοράσει στολές ή να επενδύσει σε ακίνητα. Μάλιστα, στην εικονική πόλη που έχει δημιουργήσει η ισπανική εταιρεία From the Bench, το στάδιο του ΑΠΟΕΛ είναι σχεδιασμένο για να μοιάζει με το ΓΣΠ!

«Κάναμε πρόταση στην ισπανική εταιρεία τον περασμένο Απρίλιο, προκειμένου να δούμε εάν υπήρχε πιθανότητα υλοποίησης του εγχειρήματος. Η πρότασή μας έγινε δεκτή λόγω της απίστευτης πορείας στο Champions League» αναφέρει στο INBusinessNews ο marketing manager του ΑΠΟΕΛ, Φοίβος Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, κληθείς να απαντήσει πόσους users εξασφάλισε μέχρι στιγμής το Fantasy Manager του ΑΠΟΕΛ ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε: «Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, δηλαδή 24 ώρες μετά το λανσάρισμα του παιχνιδιού, καταγράψαμε πέραν των 5.000 χρηστών. Το νούμερο είναι πραγματικά εντυπωσιακό και έκανε ιδιαίτερη αίσθηση ακόμη και στους Ισπανούς δημιουργούς του».

Ο Φοίβος Παπαδόπουλος σημείωσε ακόμη πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μέχρις στιγμής γνωστό για τη δυνατότητα σε χρήστες του διαδικτύου να επιλέγουν μεγάλες ομάδες της Ευρώπης όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, ενώ τώρα βρίσκεται και το ΑΠΟΕΛ μεταξύ των «μεγάλων». «Είναι πολύ σημαντικό για την εδραίωση του ονόματος της ομάδας μας, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά καιστο εξωτερικό ενώ θεωρούμε ως σημαντική την κίνηση και για σκοπούς πρεστίζ» τα λόγια του marketing manager του ΑΠΟΕΛ.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι σε μερικές ημέρες το παιχνίδι θα «ανοίξει» και για άλλες ομάδες, ούτως ώστε οι «προπονητές» του ΑΠΟΕΛ να μπορούν να συναγωνιστούν εικονικούς προπονητές άλλων ομάδων όπως της Chelsea ή της Liverpool. «Πέραν του ότι πίστεψαν στην απήχηση που μπορούσε να έχει το ΑΠΟΕΛ οι ιθύνοντες της ισπανικής εταιρείας έκαναν για χάρη οδηγίες και στα ελληνικά, κάτι που δείχνει πόσο υπολόγισαν στην ομάδα και στα θέλω μας» τα χαρακτηριστικά λόγια του Φοίβου Παπαδόπουλου. 

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε iPhone και iPad, καθώς και σε συσκευές οι οποίες λειτουργούν με το λογισμικό Android. Το Fantasy Manager του ΑΠΟΕΛ παίζεται και μέσω facebook.

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»