ΔΙΑΣ-Σίγμα: Τα διαδικτυακά ΜΜΕ σε νέα εποχή

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Pagoda Mont Parnasse η μεγάλη εκδήλωση του Sigmalive.com και των νέων διαδικτυακών brands του Συγκροτήματος Δίας και της τηλεόρασης Σίγμα.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν διαφημιστές και διαφημιζομένοι που ενημερώθηκαν για τις αλλαγές και αναβαθμίσεις απολαμβάνοντας παράλληλα το δείπνο τους. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τόσο οι μαζικές ανανεώσεις και προσθήκες διαδραστικού περιεχόμενου στο Sigmalive.com όσο και δυναμική αλλαγή από πλευράς αισθητικής και μοντέρνας εμφάνισης της σελίδας που θα είναι on air και στη διάθεση όλων των φανατικών επισκεπτών της τη Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου.

Παρουσιάστηκαν επίσης, η ανασχεδιασμένη σελίδα του Sigmatv, η πρώτη αποκλειστική σελίδα για την γυναίκα και τη μόδα ilovestyle.com, η application εφαρμογή σε newsstand της Madame Figaro Κύπρου και ανακοινώθηκε, πλέον και επίσημα η προσεχής σελίδα βασισμένη σε διεθνείς προδιαγραφές του Time Out Cyprus. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσαν καθημερινά δελτία ειδήσεων και τα νεοεισερχόμενα hangouts και bites του Sigmalive.com που θα προβάλλουν, σε μορφή video, απόψεις και συζητήσεις επώνυμων αρθρογράφων και προσωπικοτήτων για ποικίλα θέματα της επικαιρότητας και όχι μόνο. 

Αίσθηση επίσης προκάλεσε το γεγονός ότι μέσα από επίσημα καταγεγραμμένα στοιχεία το Sigmalive.com φιλοξένησε στις 8 Νοεμβρίου πάνω από 90.000 μοναδικούς επισκέπτες, αριθμός ρεκόρ που καταγράφηκε για οποιαδήποτε κυπριακή ιστοσελίδα. Σημεία συζήτησης αποτέλεσαν το πλούσιο σε περιεχόμενο video αρχείο εκπομπών και επιλογής live προγράμματος μέσα από την νέα σελίδα του Sigma, η γεωμετρική αύξηση των επισκέψεων στο ilovestyle.com και γενικότερα η  τάση και η μορφή των νέων διαδικτυακών προϊόντων του Συγκροτήματος Δία και τηλεόρασης Σίγμα που σχεδιάστηκαν για να καλύπτουν τις ανάγκες του ραγδαία εξελισσόμενου διαδικτυακού αναγνώστη, πληθαίνοντας παράλληλα τις επιλογές που μπορούν να έχουν οι διαφημιστές και διαφημιζομένοι σε αυτά.  
 

Δειτε Επισης

Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»
Μπροστά στις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης