Odyssey: Μια μέρα αφιερωμένη στην ασφάλεια πληροφοριών

Η Odyssey Consultants Ltd., για 3η συνεχόμενη χρονιά, διοργάνωσε την Ετήσια Ημερίδα Ασφάλειας Πληροφοριών. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένες λύσεις ασφάλειας πληροφοριών που αφορούν άμεσα κάθε μεσαία και μεγάλη επιχείρηση. Μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν λύσεις προστασίας οργανισμών από Διαρροές Ευαίσθητων Δεδομένων (Data Loss Prevention), τεχνολογίες για την ασφάλεια Βάσεων Δεδομένων (Database Auditing & Protection) καθώς και Απόκρυψης Δεδομένων (Data Masking), έτσι που να βοηθηθούν οι οργανισμοί να προστατεύσουν τα δεδομένα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου χρήσης και ζωής τους.

Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων στο θέμα ασφάλειας και διαχείρισης κινητών συσκευών (Mobile Device Security & Management), όπου η Odyssey παρουσίασε λύση η οποία μειώνει τον κίνδυνο διαρροής πληροφοριών που προκύπτει από τη συνεχώς αυξανόμενη χρήση κινητών έξυπνων συσκευών (smartphones και tablets) για αποθήκευση εμπιστευτικών εταιρικών πληροφοριών.

Η εταιρεία παρουσίασε την τελευταία έκδοση της Πλατφόρμας Διαχείρισης Συστημάτων Ασφαλείας V3.1. Η αναβαθμισμένη έκδοση της Πλατφόρμας έχει ειδικά διαμορφωθεί και εμπλουτιστεί ώστε να βοηθάει στην αντιμετώπιση αναγκών οι οποίες προκύπτουν από νέες και αναδυόμενες ευπάθειες, καθώς και απαιτήσεις οι οποίες προκύπτουν από νομικά και κανονιστικά πλαίσια που διέπουν την ασφάλεια πληροφοριών.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση