Πώς να μειώστε το κόστος των καυσίμων των στόλων σας σήμερα

Είτε διαχειρίζεστε ένα μεγάλο είτε ένα μικρό στόλο οχημάτων, το σύστημα Frotcom μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε καύσιμα, να μειώσετε τα λειτουργικά σας έξοδα και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

5 τρόποι για να μειώσετε το κόστος των καυσίμων - Frotcom

Τo τι ισχύει για τα περισσότερα οχήματα στην αγορά σήμερα είναι ότι το αντίκτυπο της οικολογικής οδήγησης έναντι της επιθετικής οδήγησης στην κατανάλωση καυσίμου μπορεί να ξεπεράσει το 30%.

Για να εξοικονομήσετε κόστος καυσίμων, μπορείτε να εφαρμόσετε κάποια μέτρα άμεσα, όπως να παρέχετε εκπαίδευση στους οδηγούς σας σχετικά με την οδηγική συμπεριφορά. Να εξηγήσετε στους οδηγούς το αρνητικό αντίκτυπο των υπερβολικών χρόνων ρελαντί στην κατανάλωση καυσίμου στον στόλο σας.  Μελέτες έχουν δείξει ότι η μέση κατανάλωση καυσίμου σε ένα στόλο φορτηγών μπορεί να μειωθεί κατά μέσο όρο έως και 7%.

Ένα άλλο εξαιρετικό μέτρο που θα μειώσει το κόστος των καυσίμων του στόλου σας είναι να προγραμματίζετε τις διαδρομές σας για να είναι πιο αποτελεσματικές και να ενθαρρύνετε τον τακτικό έλεγχο των οχημάτων σας.

Το εργαλείο διαχείρισης καυσίμων του συστήματος Frotcom παρέχει πολλά πλεονεκτήματα που μπορούν να προσφέρουν σημαντικές πληροφορίες για να μειώσετε το κόστος καυσίμων και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Επιπλέον, με το σύστημα Frotcom, μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς το κόστος που επιβαρύνει το στόλο σας, να αναλύετε τις διακυμάνσεις στην κατανάλωση καυσίμου για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Πώς μπορεί η Frotcom να βοηθήσει τον στόλο σας να μειώσει το κόστος καυσίμων;

  1. Προσδιορίστε ποιοι οδηγοί υπερβαίνουν τα όρια ταχύτητας και εντάξτε τους σε τεχνικές σωστής oδηγκής συμπεριφοράς.
  2. Παρακολουθήστε την απότομη επιτάχυνση και φρενάρισμα, τις ψηλές στροφές μηχανής και το ρελαντί που σπαταλούν καύσιμα και προκαλούν κινδύνους.
  3. Διατηρήστε τα καύσιμα υπό έλεγχο 24/07, αποθαρρύνετε την κλοπή καυσίμων και τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση των οχημάτων σας.
  4. Χρησιμοποιήστε τη γεωγραφική θέση για να προτείνετε το πλησιέστερο όχημα σε μια εργασία και να μειώσετε τα συνολικά χιλιόμετρα που θα έχετε διανύσει.
  5. Βοηθήστε τους οδηγούς σας με κίνηση σε πραγματικό χρόνο και σχεδιασμό διαδρομής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαλείο διαχείρισης καυσίμων του συστήματος της Frotcom, επικοινωνήστε με ένα μέλος της ομάδας της Frotcom Cyprus στο 22 00 20 20.

Δειτε Επισης

Πράσινο Βουλής στον προϋπολογισμό του Ταμείου ΑΠΕ & ΕΞΕ-Οι ανησυχίες των βουλευτών
Πέρασε από την Ολομέλεια με δεσμεύσεις κονδυλίων ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Κορυφαία κοινή προτεραιότητα για Κύπρο και Ισραήλ ο Great Sea Interconnector
Με ηλεκτρική διασύνδεση και συνεργασία σε θέματα υδρογονανθράκων στο Ισραήλ ο Παπαναστασίου
Επιτυχής άσκηση πυρόσβεσης στο υπερσύγχρονο τερματικό της ΕΚΟ Κύπρου στο Βασιλικό
Γ. Παπαναστασίου: Στοχευμένα αντισταθμιστικά για πράσινη φορολογία-Ο στόχος για το τερματικό στο Βασιλικό
Πήρε θέση για το τερματικό ο Πρέσβης της Κίνας-«Θα συμβούν καλά πράγματα μετά τις πολλές δοκιμασίες»
Νέα αύξηση της παραγωγής στο πρώτο δίμηνο του έτους για την Energean
Μπαράζ συσκέψεων Παπαναστασίου για Great Sea Interconnector-Ψηλά στις συζητήσεις το μετοχικό σχήμα
Ανταγωνιστική Αγορά Ηλεκτρισμού: Στα μέσα Μαΐου σε διαβούλευση οι ρυθμιστικές αποφάσεις