Το προφίλ της κοινοπραξίας που θα υποστηρίξει το business plan της ΔΕΦΑ

InBusinessNews  28/06/2021 06:40
Το προφίλ της κοινοπραξίας που θα υποστηρίξει το business plan της ΔΕΦΑ

Το προφίλ της κοινοπραξίας που θα υποστηρίξει το business plan της ΔΕΦΑ

InBusinessNews  28/06/2021 06:40

Από τέσσερις εταιρείες εκ των κορυφαίων στον τομέα δραστηριοποίησής τους αποτελείται η κοινοπραξία που κέρδισε τον διαγωνισμό «Request for Proposal for the Provision of Legal-Commercial-Financial Advisor Services», τον οποίο προκήρυξε στις 23 Φεβρουαρίου 2021 η Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ) ΛΤΔ.

Ο διαγωνισμός, το στάδιο υποβολής προσφορών του οποίου ολοκληρώθηκε στις 23 Απριλίου 2021, αφορούσε στην παροχή νομικών, εμπορικών και οικονομικών συμβουλευτικών υπηρεσιών στη ΔΕΦΑ και στη θυγατρική της, Εταιρεία Υποδομών Φυσικού Αερίου (ΕΤΥΦΑ) ΛΤΔ.

Διαβάστε εδώ: Η κοινοπραξία που αναλαμβάνει ρόλο συμβούλου στο επιχειρηματικό πλάνο της ΔΕΦΑ

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού κατατέθηκαν έξι προσφορές, με τον επιτυχόντα προσφοροδότη, δηλαδή την κοινοπραξία στην οποία κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός, να προκύπτει μέσα από διαγωνιστική διαδικασία κατά την οποία αξιολογήθηκε πολυκριτηριακά και με βάση το κανονιστικό πλαίσιο που διέπει τις δημόσιες συμβάσεις.

Η επιτυχούσα κοινοπραξία αποτελείται από τους ERNST & YOUNG LLP, PAMBORIDIS LLC, KESTREL ENERGY SOLUTIONS LTD και RWT ENERGY ADVISORY LIMITED.

Οι εταιρείες

Η  Ernst & Young (ΕΥ) είναι ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα επαγγελματικών υπηρεσιών στον κόσμο. Παρέχει κυρίως υπηρεσίες που περιλαμβάνουν δημοσιονομικό και φορολογικό έλεγχο, καθώς και συμβουλευτική καθοδήγηση. Όπως πολλές από τις μεγαλύτερες λογιστικές εταιρείες τα τελευταία χρόνια, η ΕΥ έχει επεκταθεί σε τομείς που γειτνιάζουν με τη λογιστική, συμπεριλαμβανομένων στρατηγικών, λειτουργικών, ανθρώπινου δυναμικού, τεχνολογίας και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Η Pamboridis LLC παρέχει νομικές υπηρεσίες σε εταιρείες και άτομα, με δύο γραφεία, σε Ελλάδα και Κύπρο, καλύπτοντας ανάγκες, όχι μόνο στην Κύπρο και στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Εγγύς και Μέσης Ανατολής. Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή πλήρους νομικής υποστήριξης στους ντόπιους πελάτες της και η προσφορά πλήρους απεικόνισης των χωρών στις οποίες έχει παρουσία στους διεθνείς πελάτες μιας τοπικής εικόνας για τις αγορές των δικαιοδοσιών όπου λειτουργούν γραφεία.

Η Kestrel Energy Solutions είναι ανεξάρτητη συμβουλευτική εταιρεία σε θέματα φυσικού αερίου και LNG και Ενέργειας, η οποία συμβουλεύει τους πελάτες της πώς να λαμβάνουν τις σωστές εμπορικές και επενδυτικές αποφάσεις σχετικά με έργα πετρελαίου, φυσικού αερίου και LNG.

Η RWT Energy Advisory Ltd είναι συμβουλευτική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε στις αρχές του 2016 από τον Rob Tims για να συμβουλεύει εταιρείες στους τομείς του πετρελαίου και του φυσικού αερίου ή της ενέργειας. Ο Rob Tims διαθέτει 30ετή πείρα στη βιομηχανία πετρελαίου, με εκτεταμένη εμπειρία στις αναδυόμενες αγορές.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η εν λόγω κοινοπραξία, με την εμπειρία και την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει, έρχεται να υποστηρίξει το business plan των ΔΕΦΑ και ΕΤΥΦΑ, ένα πλάνο με σημαντικές προκλήσεις για το ίδιο το έργο αλλά και ευρύτερα», δήλωσε ο Δρ. Συμεών Κασσιανίδης, πρόεδρος των δύο Οργανισμών.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας