ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΩ με τη MUSKITA στο www.MuskitaSavesEnergy.com

Στόχος της MUSKITA είναι να παράγει προϊόντα με τις καλύτερες αποδόσεις, προσφέροντας λύσεις με την λιγότερη δυνατή περιβαλλοντική επιβάρυνση. Έτσι η MUSKITA σε πλήρη ευθυγράμμιση με τους στόχους της και τις ανάγκες της αγοράς για λεπτομερή πληροφόρηση σχετικά με το Σχέδιο «Εξοικονομώ - Αναβαθμίζω στις Κατοικίες», παρουσιάζει την ιστοσελίδα της «Εξοικονομώ - Αναβαθμίζω» στο www.MuskitaSavesEnergy.com.

Με επίκεντρο την αφοσίωση στην ικανοποίηση των πελατών της, η ιστοσελίδα της εταιρείας θέτει τον πήχη ψηλά, παρέχοντας στους επισκέπτες της, χρήσιμες πληροφορίες, λύσεις εξοικονόμησης και έναν εύκολο τρόπο ενημέρωσης για την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων.

Στο www.MuskitaSavesEnergy.com υπάρχουν πληροφορίες για την αντικατάσταση κουφωμάτων, τους παράγοντες που επηρεάζουν την ενεργειακή απόδοση των πορτοπαραθύρων και για ότι χρειάζεται το κτίριό για να γίνει μηδενικής σχεδόν κατανάλωσης ενέργειας.

Αντικαθιστώντας τα παλιά κουφώματα με τα σύγχρονα θερμομονωτικά συστήματα αλουμινίου MUSKITA υπάρχει εξοικονόμηση μέχρι και 40% του κόστους ενέργειας για θέρμανση και ψύξη.

Ανακαλύψτε την τεράστια συλλογή καινοτόμων θερμομονωτικών συστημάτων MUSKITA, την μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων βάσεων για φωτοβολταϊκά, καθώς και τις μεγάλες συλλογές συστημάτων σκίασης και περίφραξης της εταιρείας για έξυπνες, οικονομικές και εξατομικευμένες λύσεις για μακροπρόθεσμη και αποτελεσματική εξοικονόμηση.

Τα συστήματα MUSKITA πληρούν όλες τις προδιαγραφές για τοποθέτηση σε κτίρια με σχεδόν μηδενική κατανάλωση ενέργειας, συμβάλλοντας δραστικά στη μείωση κόστους λειτουργίας του κτιρίου.

Επιπλέον, στο www.MuskitaSavesEnergy.com υπάρχει σχετική πληροφόρηση  για τις αντιδιαρρηκτικές ιδιότητες των κουφωμάτων, τη σωστή τοποθέτησή τους κι ενημερωθείτε για τις υποχρεωτικές πιστοποιήσεις κουφωμάτων CE.            

Η νέα ιστοσελίδα θα ενημερώνεται με καινούργιο περιεχόμενο σε τακτική βάση για να παρέχει την πιο αποτελεσματική πληροφόρηση και υποστήριξη στους επισκέπτες της.

Δειτε Επισης

Άλμα άνω του 3% για το πετρέλαιο-Στα $90 το brent
Ε.Ε.: Αυξάνει στα €7,3 δις τους πόρους για πράσινη-ψηφιακή μετάβαση
Στην Κύπρο μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις ΑΠΕ στην Ε.Ε. την τελευταία διετία
Μέτριος ο αντίκτυπος της ιρανικής επίθεσης στις τιμές του πετρελαίου-Παρακολουθεί στενά η ΕΚΤ
Κίνα: Αυξάνει τις λιανικές τιμές πώλησης βενζίνης και πετρελαίου
Μικρές μεταβολές στο πετρέλαιο εν αναμονή της απάντησης του Ισραήλ
Ρεκόρ εξαγωγών ρωσικού πετρελαίου διά θαλάσσης
Επιτροπή Εμπορίου: Ζητά προώθηση σχεδιασμών για συστήματα αποθήκευσης και υδρογόνο
Γ. Παπαναστασίου στο InBusinessNews: Σαφής η θέση μας για Great Sea Interconnector-«Όσο πιο σύντομα...»
Οι εκτιμήσεις για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή ρίχνουν τις τιμές πετρελαίου