Αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής  στα πρατήρια της Staroil

Με αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας και γνώμονα την υγεία και ασφάλεια του προσωπικού, των πελατών αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας, η εταιρεία STAROIL έχει εφαρμόσει σειρά μέτρων στα πρατήριά της σε όλη την Κύπρο, με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας στο πλαίσιο της καθολικής προσπάθειας ανάσχεσης της εξάπλωσης του κορονοϊού (Covid-19).
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιώργος Πέτρου ανέφερε «Ως κοινωνία, καλούμαστε να δράσουμε άμεσα, προληπτικά, συλλογικά και οργανωμένα, ώστε να συμβάλλουμε στον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, για το κοινό καλό. Η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής σε όλους τους εργασιακούς χώρους σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας αποτελεί αυτονόητο καθήκον όλων των επιχειρήσεων στην Κύπρο.»
 
Η STAROIL έχει εξοπλίσει όλα τα πρατήρια με γάντια μιας χρήσης που είναι διαθέσιμα προς τους πελάτες καθ’όλη τη διάρκεια της μέρας, καθώς και αντισηπτικά χεριών εντός των καταστημάτων και στους εξωτερικούς χώρους, ενώ παράλληλα φροντίζει όπως ακολουθούνται οι κανόνες κοινωνικής απόστασης ενθαρρύνοντας τους πελάτες της να προτιμούν τρόπους ανέπαφων πληρωμών μέσω κινητού ή πιστωτικής κάρτας. Η STAROIL με δική της πρωτοβουλία πρόσθεσε επίσης προστατευτικό διαχωριστικό στα ταμεία, έτσι ώστε να περιορίζεται η  άμεση επαφή των πελατών με το προσωπικό της εταιρείας.
 
Ως ένας υπεύθυνος οργανισμός η STAROIL παρακολουθεί συστηματικά τις εξελίξεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, ενημερώνει άμεσα πρατηριούχους και προσωπικό για οποιαδήποτε νέα μέτρα και εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας στο πλαίσιο της ασφαλούς και υγειούς λειτουργίας των πρατηρίων της.
 
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε: https://staroilcyprus.com/

Δειτε Επισης

Μέτριος ο αντίκτυπος της ιρανικής επίθεσης στις τιμές του πετρελαίου-Παρακολουθεί στενά η ΕΚΤ
Κίνα: Αυξάνει τις λιανικές τιμές πώλησης βενζίνης και πετρελαίου
Μικρές μεταβολές στο πετρέλαιο εν αναμονή της απάντησης του Ισραήλ
Ρεκόρ εξαγωγών ρωσικού πετρελαίου διά θαλάσσης
Επιτροπή Εμπορίου: Ζητά προώθηση σχεδιασμών για συστήματα αποθήκευσης και υδρογόνο
Γ. Παπαναστασίου στο InBusinessNews: Σαφής η θέση μας για Great Sea Interconnector-«Όσο πιο σύντομα...»
Οι εκτιμήσεις για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή ρίχνουν τις τιμές πετρελαίου
Στο Άμπου Ντάμπι για τη σύνοδο της συνέλευσης IRENA ο Γιώργος Παπαναστασίου
Great Sea Interconnector: Απαντά σε Παπαναστασίου ο ΑΔΜΗΕ-Διαθέσιμο στους επενδυτές το νέο business plan
«Σημαντικά βήματα της Κύπρου σε πράσινες επενδύσεις, υπάρχει ανεκμετάλλευτο δυναμικό ΑΠΕ»