Coral Cyprus: Πρόθεση απόκτηση στοιχείων των K&K Total, Circleoffices και Golray

Η Coral Energy Products Cyprus Limited με κοινοποίησή της προς την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού, γνωστοποίησε ότι προτίθεται να προβεί στην απόκτηση στοιχείων ενεργητικού και δικαιωμάτων των εταιρειών K&K Total Ltd, Circleoffices Ltd και Golray Enterprises Ltd.

Η Coral Cyprus είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, και αποτελεί θυγατρική της Medprofile Ltd, η οποία ανήκει στον Όμιλο εταιρειών Motor Oil Hellas. Η Coral Cyprus δραστηριοποιείται στoν τομέα της πώλησης / διάθεσης πετρελαιοειδών και συναφών προϊόντων μέσω του δικτύου πρατηρίων που διατηρεί και τα οποία λειτουργούν υπό τα εμπορικά σήματα «Lukoil» και «Shell». Επιπρόσθετα, από τον Απρίλιο 2019, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή αμόλυβδης βενζίνης 95 οκτανίων, πετρελαίου κίνησης LS και πετρελαίου θέρμανσης, καθώς και στην προμήθεια αμόλυβδης 98 οκτανίων, κηροζίνης και αγροτικού πετρελαίου.

Η K&K αποτελεί εταιρεία περιορισμένης ευθύνης δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η εταιρεία, ασχολείται με τη διάθεση / πώληση πετρελαιοειδών και συναφών προϊόντων μέσω δύο πρατηρίων υγρών καυσίμων που διατηρεί στις επαρχίες Πάφου και Παραλιμνίου.

Η Circleoffices αποτελεί εταιρεία περιορισμένης ευθύνης δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και δραστηριοποιείται στη διάθεση / πώληση πετρελαιοειδών και συναφών προϊόντων μέσω του πρατηρίου υγρών καυσίμων που διατηρεί στην επαρχία Πάφου.

Η Golray αποτελεί εταιρεία περιορισμένης ευθύνης δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και δραστηριοποιείται στη διάθεση / πώληση πετρελαιοειδών και συναφών προϊόντων μέσω του πρατηρίου υγρών καυσίμων που διατηρεί στην επαρχία Λευκωσίας.

Τα πρατήρια και των τριών ως άνω επιχειρήσεων-στόχων φέρουν το εμπορικό σήμα «Total Plus».

Δειτε Επισης

Άλμα άνω του 3% για το πετρέλαιο-Στα $90 το brent
Ε.Ε.: Αυξάνει στα €7,3 δις τους πόρους για πράσινη-ψηφιακή μετάβαση
Στην Κύπρο μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις ΑΠΕ στην Ε.Ε. την τελευταία διετία
Μέτριος ο αντίκτυπος της ιρανικής επίθεσης στις τιμές του πετρελαίου-Παρακολουθεί στενά η ΕΚΤ
Κίνα: Αυξάνει τις λιανικές τιμές πώλησης βενζίνης και πετρελαίου
Μικρές μεταβολές στο πετρέλαιο εν αναμονή της απάντησης του Ισραήλ
Ρεκόρ εξαγωγών ρωσικού πετρελαίου διά θαλάσσης
Επιτροπή Εμπορίου: Ζητά προώθηση σχεδιασμών για συστήματα αποθήκευσης και υδρογόνο
Γ. Παπαναστασίου στο InBusinessNews: Σαφής η θέση μας για Great Sea Interconnector-«Όσο πιο σύντομα...»
Οι εκτιμήσεις για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή ρίχνουν τις τιμές πετρελαίου