Νέα σειρά κλιματιστικών Daikin από την Φάνος Ν. Επιφανίου

Οι εξελίξεις και οι καινοτομίες στον τομέα του κλιματισμού ήταν το θέμα της μεγάλης συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου που έγινε τις 13 Ιουνίου στο Lemon Park στη Λευκωσία.

Στην εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την εταιρεία ΦΑΝΟΣ Ν. ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ ΛΤΔ και την πρωτοπόρο εταιρεία Daikin υπό το γενικό τίτλο «Καινοτομία σημαίνει συνεχής βελτίωση», παρουσιάστηκαν οι φετινές σειρές κλιματιστικών.

Οι προσκεκλημένοι μελετητές, μηχανολόγοι και εκπρόσωποι του δικτύου διανομής και εγκατάστασης, ενημερώθηκαν για τις νέες σειρές της Daikin, αλλά και τη συνεχή πρόοδο στην τεχνολογία, που προσφέρει βελτιωμένες λύσεις προς όφελος των καταναλωτών και του περιβάλλοντος.  Τα θέματα που καλύφθηκαν περιλάμβαναν τις εξελίξεις στην τεχνολογία VRV και στα οικιακά κλιματιστικά νέας γενιάς με το νέο ψυκτικό R-32, που μειώνει σημαντικά τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο.  
 


Στη συνάντηση έγινε επίσης ανάλυση των αντλιών θερμότητας Daikin, που αποτελούν τα πλέον σύγχρονα συστήματα θέρμανσης. Οι αντλίες θέρμανσης Daikin λειτουργούν με συνδυασμό ποικίλων πηγών ενέργειας και υβριδικών λύσεων, που τις καθιστά μέχρι τέσσερις φορές πιο αποδοτικές από τις παραδοσιακές λύσεις θέρμανσης.  
 

Σε χαιρετισμό του ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Επιφανίου κ. Νικόλας Επιφανίου, ευχαρίστησε για την εικοσιπεντάχρονη σχεδόν σχέση συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με τους παράγοντες στον τομέα του κλιματισμού και εξέφρασε την εκτίμηση του προς όλους τους συνεργάτες, που αποδεικνύουν καθημερινά την εμπιστοσύνη τους στη μάρκα Daikin και στην εταιρεία.
 

Καταλήγοντας στις παρουσιάσεις τους οι μηχανολόγοι της Daikin, ανακοίνωσαν τον πρώτο επαγγελματικό ψύκτη στον κόσμο με αέριο R-32, που υπερκαλύπτει τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές ECODESIGN που θα ισχύσουν από το 2021.    

Δειτε Επισης

ΕΕ: Αυξάνει στα €7,3 δις τους πόρους για πράσινη-ψηφιακή μετάβαση
Στην Κύπρο μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις ΑΠΕ στην Ε.Ε. την τελευταία διετία
Μέτριος ο αντίκτυπος της ιρανικής επίθεσης στις τιμές του πετρελαίου-Παρακολουθεί στενά η ΕΚΤ
Κίνα: Αυξάνει τις λιανικές τιμές πώλησης βενζίνης και πετρελαίου
Μικρές μεταβολές στο πετρέλαιο εν αναμονή της απάντησης του Ισραήλ
Ρεκόρ εξαγωγών ρωσικού πετρελαίου διά θαλάσσης
Επιτροπή Εμπορίου: Ζητά προώθηση σχεδιασμών για συστήματα αποθήκευσης και υδρογόνο
Γ. Παπαναστασίου στο InBusinessNews: Σαφής η θέση μας για Great Sea Interconnector-«Όσο πιο σύντομα...»
Οι εκτιμήσεις για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή ρίχνουν τις τιμές πετρελαίου
Στο Άμπου Ντάμπι για τη σύνοδο της συνέλευσης IRENA ο Γιώργος Παπαναστασίου