Η Schneider Electric συμμετέχει στη SAVENERGY 1-3 Μαρτίου 2019

Δελτίο Τύπου  26/02/2019 10:02
Η Schneider Electric συμμετέχει στη SAVENERGY 1-3 Μαρτίου 2019

Η Schneider Electric συμμετέχει στη SAVENERGY 1-3 Μαρτίου 2019

Δελτίο Τύπου  26/02/2019 10:02
  • Παρουσίαση σε πρώτη προβολή στην Κυπριακή αγορά νέων καινοτόμων προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών για τη διαχείρισης ενέργειας, τον κτιριακό και βιομηχανικό αυτοματισμό καθώς και το ΙΤ.
  • Βασικός χορηγός του Επιστημονικού Συνεδρίου της ASHRAE με θέμα How to save energy in Building.
 
Η Schneider Electric, ηγέτης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, συμμετέχει στη 15η Έκθεση SAVENERGY 2019, που πραγματοποιείται από την Παρασκευή 1η Μαρτίου έως την Κυριακή 3η Μαρτίου στον Χώρο Αρχής Κρατικών Εκθέσεων στη Λευκωσία.

RELATED ARTICLES


 
Στα πλαίσια της έκθεσης, η Schneider Electric θα αποτελέσει και τον κύριο χορηγό του επιστημονικού συνεδρίου της ASHRAE με θέμα “How to save energy in buildings”, το οποίο θα λάβει χώρα το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 09.30 έως 17.00.
 
H έκθεση SAVENERGY απευθύνεται τόσο σε επιχειρηματίες όσο και σε ιδιώτες που ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν νέες τεχνολογίες που βελτιστοποιούν την ενεργειακή απόδοση και επιτρέπουν τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης χωρίς ωστόσο να θυσιάζουν τη λειτουργικότητα, την παραγωγικότητα ή την άνεση.
 
Η Schneider Electric θα δώσει το παρόν στο Περίπτερο 634, όπου θα παρουσιάσει την IoT αρχιτεκτονική και πλατφόρμα EcoStruxure της εταιρείας και τις λύσεις που αυτή προσφέρει στις αγορές του Κτιρίου και της Κατοικίας, της Βιομηχανίας, των Data Centers, της Ενέργειας & των Υποδομών.
 
Στο περίπτερό της εταιρείας θα παρουσιαστούν σε πρώτη προβολή στην Κυπριακή αγορά νέα καινοτόμα προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες για τη διαχείρισης ενέργειας, τον κτιριακό και βιομηχανικό αυτοματισμό καθώς και το ΙΤ. Παράλληλα, με τη συμμετοχή της στο Επιστημονικό Συνέδριο, η Schneider Electric θα μιλήσει για λύσεις και εφαρμογές για πιο ενεργειακά αποδοτικά κτίρια και επιχειρήσεις.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας