Γ.Χρυσοχός: Φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα θα επιφέρει ο Νέος Ηλεκτροπαραγωγός Σταθμός

  08/02/2019 16:23
Γ.Χρυσοχός: Φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα θα επιφέρει ο Νέος Ηλεκτροπαραγωγός Σταθμός

Γ.Χρυσοχός: Φθηνότερο ηλεκτρικό ρεύμα θα επιφέρει ο Νέος Ηλεκτροπαραγωγός Σταθμός

  08/02/2019 16:23
Ο Νέος Ηλεκτροπαραγωγός Σταθμός της εταιρείας Power Energy Cyprus (P.E.C.) Ltd είναι πλέον γεγονός, ενώ τόσο η κατασκευή όσο και η ολοκλήρωσή του προχωρούν με ταχείς ρυθμούς. Ο σταθμός αναμένεται να αποτελέσει τον 1ο ιδιωτικό Σταθμό Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Κύπρο! Η Power Energy Cyprus (P.E.C.) Ltd φιλοδοξεί να καταστεί η πρώτη ιδιωτική εταιρεία που θα κατορθώσει να εισέλθει δυναμικά στον τομέα της Ενέργειας και πιο συγκεκριμένα, στην παραγωγή συμβατικού ρεύματος με στόχο την παραγωγή φθηνότερου ρεύματος για τους Κύπριους καταναλωτές.

RELATED ARTICLES


Το έργο θα αλλάξει ριζικά και θα «τροφοδοτήσει» θετικά τον τομέα της Παραγωγής και Κατανάλωσης Ηλεκτρικής Ενέργειας της χώρας, προσφέροντας στον Κύπριο καταναλωτή όχι μόνο φθηνότερο ρεύμα αλλά και τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε περισσότερες επιλογές κατανάλωσης Ηλεκτρικής Ενέργειας. Την ανέγερση του έργου έχει αναλάβει η Cyfield Construction Ltd.

Για τις σημαντικές αλλαγές που θα επιφέρει ο Νέος Ηλεκτροπαραγωγός Σταθμός μίλησε στην κάμερα του ΙNBusinessNews o Γιώργος Χρυσοχός, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyfield Group of Companies.
 

Τελετή Τοποθέτησης του Θεμέλιου Λίθου

Η Τελετή Τοποθέτησης του Θεμέλιου Λίθου του Νέου Ηλεκτροπαραγωγού Σταθμού της Power Energy Cyprus (P.E.C.) Ltd θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:30 (π.μ.) στον χώρο ανέγερσης του σταθμού, στην περιοχή του Βασιλικού.

Η τοποθέτηση του Θεμέλιου Λίθου θα γίνει από τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριο Νίκο Αναστασιάδη.
Στην τελετή θα παρευρεθούν προσωπικότητες, όπως πολιτικοί και κρατικοί αξιωματούχοι, διευθυντές και στελέχη από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Κύπρου, καθώς κι εκλεκτοί συνεργάτες των διοργανωτών.

Η τελετή είναι κλειστή για το κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε click εδώ.

Διοργανωτής: Power Energy Cyprus (P.E.C.) Ltd, Συντονιστής: IMH, Χορηγοί Επικοινωνίας: ΙΝBusiness, Gold
Για περισσότερες πληροφορίες - ΙΜΗ, τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας