Υποτροφίες στον τομέα του φυσικού αερίου

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού έχει ανακοινώσει αριθμό υποτροφιών συνολικού ύψους €850.000, για το έτος 2018-19, για προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων και των προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, το οποίο πρωτοπορεί στον τομέα των υδρογονανθράκων και προσφέρει:

•    Το μοναδικό ολοκληρωμένο Προπτυχιακό, Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό πρόγραμμα της Κύπρου στην Μηχανική Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου 
•    Το μοναδικό στην Κύπρο προπτυχιακό πρόγραμμα στην Διαχείριση Ενέργειας, Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου
•    Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση την Διαχείριση Ενέργειας, Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου
•    Το διδακτορικό πρόγραμμα στην Διαχείριση Ενέργειας, Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου

Οι υποτροφίες καλύπτουν ΟΛΑ τα δίδακτρα και ένα ποσό για μηνιαίο επίδομα συντήρησης. Τα κριτήρια αξιολόγησης είναι ακαδημαϊκά με βαρύτητα 80% και κοινωνικοοικονομικά με βαρύτητα 20% και προϋπόθεση είναι η εξασφάλιση θέσης άνευ όρων (unconditional) σε σχετικό κλάδο πανεπιστημιακού ιδρύματος. Για τους άνδρες υποψήφιους, προϋπόθεση αποτελεί επίσης η εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.
Στο πλαίσιο αυτό, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση εισδοχής στο Πανεπιστήμιο μέχρι τη Δευτέρα, 24  Σεπτεμβρίου. Το Υπουργείο Ενέργειας έχει ορίσει ως τελευταία ημέρα υποβολής των αιτήσεων (η οποία πρέπει να συνοδεύεται από την βεβαίωση εξασφάλισης θέσης στο Πανεπιστήμιο) την Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018. 

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο 22841528 είτε με την συνάδελφο κυρία Γκαλίνα Γιάνεβα Κωνσταντινίδης στο τηλέφωνο 22841673 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο yaneva.g@unic.ac.cy.  Επίσης, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Υπουργείου Ενέργειας στο https://bit.ly/2wCxJGR ή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στο www.unic.ac.cy.
 

Δειτε Επισης

Άλμα άνω του 3% για το πετρέλαιο – Στα $90 το brent
ΕΕ: Αυξάνει στα €7,3 δις τους πόρους για πράσινη-ψηφιακή μετάβαση
Στην Κύπρο μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις ΑΠΕ στην Ε.Ε. την τελευταία διετία
Μέτριος ο αντίκτυπος της ιρανικής επίθεσης στις τιμές του πετρελαίου-Παρακολουθεί στενά η ΕΚΤ
Κίνα: Αυξάνει τις λιανικές τιμές πώλησης βενζίνης και πετρελαίου
Μικρές μεταβολές στο πετρέλαιο εν αναμονή της απάντησης του Ισραήλ
Ρεκόρ εξαγωγών ρωσικού πετρελαίου διά θαλάσσης
Επιτροπή Εμπορίου: Ζητά προώθηση σχεδιασμών για συστήματα αποθήκευσης και υδρογόνο
Γ. Παπαναστασίου στο InBusinessNews: Σαφής η θέση μας για Great Sea Interconnector-«Όσο πιο σύντομα...»
Οι εκτιμήσεις για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή ρίχνουν τις τιμές πετρελαίου