Ο όμιλος BMW επενδύει στη μελλοντική μετακίνηση

InBusinessNews  03/08/2018 19:00
Ο όμιλος BMW επενδύει στη μελλοντική μετακίνηση

Ο όμιλος BMW επενδύει στη μελλοντική μετακίνηση

InBusinessNews  03/08/2018 19:00

Το γκρουπ BMW το τελευταίο χρονικό διάστημα προέβη σε σημαντικές επενδύσεις που έχουν να κάνουν με τη μελλοντική μετακίνηση. Στα πλαίσια αυτών των στρατηγικών επενδύσεων, η γερμανική εταιρεία συνεχίζει το καινοτόμο έργο της στους τομείς της αυτόνομης οδήγησης, των συνδεδεμένων οχημάτων, της ηλεκτροκίνησης και των υπηρεσιών - κοινοχρησία.

RELATED ARTICLES


Άλλωστε, ο όμιλος έχει αυξήσει σημαντικά τις προκαταβολικές δαπάνες για τη μελλοντική μετακίνηση. Οι δαπάνες του τομέα έρευνας και εξέλιξης, μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2018, ήταν επιπλέον των 300 εκατομμυρίων ευρώ, δηλαδή πολύ υψηλότερες συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, καθώς ανήλθαν συνολικά στα 2,61 δισ. ευρώ (+13,6%).

Εκτός από την επιτάχυνση της παραγωγής για την υποστήριξη του λανσαρίσματος νέων μοντέλων, το γκρουπ BMW στοχεύει να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στους τομείς ηλεκτροκίνησης και αυτόνομης οδήγησης. Και στις δύο περιπτώσεις σαν τεχνολογική αιχμή του δόρατος θα είναι νέα πρότυπα οχήματα των επόμενων δύο ετών.

Τέλος, τις τελευταίες εβδομάδες ο Όμιλος έχει κάνει επίσης πολυάριθμα βήματα για να επεκτείνει το αποτύπωμά του και την κλίμακα της εμπορικής επιτυχίας του στην Κίνα. Άλλωστε από το 2020 θα βγει στην παραγωγή το καθαρά ηλεκτρικό BMW iX 3, αποτέλεσμα της συγκεκριμένης συνεργασίας με την χώρα της Ασίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας