Τρία ηλεκτρικά αυτοκίνητα στον Δήμο Αγίας Νάπας από την ΜΜ Makronisos Marina

Τρία ηλεκτρικά αυτοκίνητα παρέδωσε στο Δήμο Αγίας Νάπας η κατασκευάστρια εταιρεία της μαρίνας Αγίας Νάπας.

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «η παράδοση των τριών ηλεκτρικών αυτοκινήτων έγινε την Τρίτη, 15 Μαΐου κατά τη διάρκεια τελετής εγκαινίων των νέων γραφείων πωλήσεων της μαρίνας. Τα αυτοκίνητα παραδόθηκαν από τον Εκτελεστικό Διευθυντή της ΜΜ Makronisos Marina Ltd Σταύρο Καραμοντάνη, στον Δήμαρχο Αγίας Νάπας Γιάννη Καρούσο, στο πλαίσιο των προσπαθειών ενίσχυσης της προστασίας του περιβάλλοντος, και της καθιέρωσης της Αγίας Νάπας ως προορισμού ποιοτικού τουρισμού και πόλου έλξης σημαντικών επενδύσεων».
 
Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας ανέφερε ότι «το έργο ανάπτυξης της μαρίνας, αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές επενδύσεις που πραγματοποιούνται στην Αγία Νάπα, που αναβαθμίζει τόσο την περιοχή, όσο και το εθνικό τουριστικό προϊόν, ενώ παράλληλα λειτουργεί ως μοχλός έλξης και ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας».
 
Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας ΜΜ Makronisos Marina Ltd, εξέφρασε την ικανοποίησή του «για την ταχεία εξέλιξη των έργων κατασκευής της μαρίνας» και σημείωσε πως «μέσα από μια σειρά επιτυχημένων προωθητικών ενεργειών, το σημαντικό αυτό έργο έχει ήδη αποκτήσει διεθνή φήμη, προσελκύοντας αυξανόμενο ενδιαφέρον επενδυτών και αγοραστών. Είναι γεγονός, ότι περισσότερο από 55% του Ανατολικού Πύργου του έργου έχει ήδη πωληθεί, ενώ σύντομα η μαρίνα αναμένεται να υποδεχθεί τα πρώτα σκάφη και τους πρώτους επισκέπτες στους χώρους της».
 
Σημειώνεται ότι χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρονήσου, η μαρίνα Αγίας Νάπας «προνοεί την κατασκευή 190 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 29 πολυτελών επαύλεων, μαρίνας με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείου και επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της μαρίνας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ανακατατάξεις στο Δ.Σ. της Petrolina-Με εκτελεστικά καθήκοντα ο Χρ. Λευκαρίτης, νέο εκτελεστικό μέλος η Α. Λευκαρίτη
Συνεχίζεται η διολίσθηση του αργού πετρελαίου
Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Hλεκτροκίνηση: Μετά το 2035 θα εξοικονομούνται καθημερινά περίπου 12 εκ. βαρέλια πετρελαίου
Σχέδιο ενεργειακής αναβάθμισης μεγάλων επιχειρήσεων ύψους €17 εκατομμυρίων-Όλες οι πληροφορίες
BlackRock: Η μετάβαση στην πράσινη ενέργεια χρειάζεται επενδύσεις $4 τρις ετησίως
Γ. Παπαναστασίου: Στόχος χαμηλού κόστους ρεύμα για ανταγωνιστικότερη βιομηχανία
Γ. Παπαναστασίου για Great Sea Interconnector: Όχι επιβάρυνση του καταναλωτή πριν τη λειτουργία του καλωδίου
ΙΚυ: Οι δυνατότητες της ηλιακής και αιολικής ενέργειας στην Αν. Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή έως το 2050
Η ευρωπαϊκή ζήτηση για LNG θα κορυφωθεί το 2024