Εντυπωσιακό το τέταρτο πρατήριο Eni στη Λάρνακα

InBusinessNews  08/05/2018 14:48
Εντυπωσιακό το τέταρτο πρατήριο Eni στη Λάρνακα

Εντυπωσιακό το τέταρτο πρατήριο Eni στη Λάρνακα

InBusinessNews  08/05/2018 14:48
Στη Λάρνακα λειτουργεί, από τις 23 Απριλίου 2018, το τέταρτο πρατήριο παγκυπρίως με την ονομασία Eni στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή το οποίο διαχειρίζεται η εταιρεία  ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.

RELATED ARTICLES


Το νέο εκσυγχρονισμένο πρατήριο Eni προσφέρει καύσιμα κίνησης, διανομή πετρελαίου θέρμανσης καθώς και τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά Eni. Επιπρόσθετα παρέχει υπηρεσίες όπως έλεγχο λαδιού, μέτρηση πίεσης ελαστικών και κατάστημα Eni.

Η ένταξη του νέου πρατηρίου στο δίκτυο πρατηρίων της Eni εντάσσεται στο πλαίσιο της ανανέωσης της συνεργασίας της εταιρείας πετρελαιοειδών Petrolina (Holdings) Public Ltd και του ιταλικού κολοσσού Εni S.p.A. 

Η αναβάθμιση βασίζεται στα νέα πρότυπα εμφάνισης της Eni διεθνώς στη λιανική αγορά. Το πρατήριο με καινούργιες δεξαμενές και διασωληνώσεις καθώς και τελευταίας γενεάς εξοπλισμούς πληροί τις τελευταίες ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε θέματα ασφάλειας, λειτουργικότητας,  περιβάλλοντος και εμφάνισης.

Στη Λάρνακα λειτουργεί ακόμα ένα πρατήριο με την ονομασία Eni στον δρόμο Δεκελείας ενώ τα άλλα δύο πρατήρια βρίσκονται στη Λευκωσία και Λεμεσό.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας