ΕΚΟ: Παρουσίασε το νέο καύσιμο EKO RACING 98

INBusinessNews  06/10/2015 10:40
ΕΚΟ: Παρουσίασε το νέο καύσιμο EKO RACING 98

ΕΚΟ: Παρουσίασε το νέο καύσιμο EKO RACING 98

INBusinessNews  06/10/2015 10:40

Το νέο καύσιμο ΕΚΟ RACING 98 παρουσίασε η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου (ΕΚΟ).

Πρόκειται για μια νέα, βελτιωμένη φόρμουλα βενζίνης 98 οκτανίων, που αυξάνει την απόδοση και την οδηγική απόλαυση. Ακόμη, μειώνει σημαντικά τις τριβές πετυχαίνοντας έως και 4% υψηλότερη απόδοση του κινητήρα, σε σχέση με κοινό καύσιμο 95 οκτανίων, χωρίς ειδικά πρόσθετα. Το αποτέλεσμα είναι έως και 4% περισσότερη ισχύ και καλύτερη επιτάχυνση, μείωση των εκπομπών ρύπων, καθαρισμός και προστασία του κινητήρα.

Το λανσάρισμα της ΕΚΟ RACING 98 έγινε με την έναρξη του μεγάλου διαγωνισμού στο Facebook, «se psaxnei», στον οποίο οι συμμετέχοντες με την απόδειξη της ΕΚΟ Racing 98 άνω των €20, διεκδικούσαν μέσω κλήρωσης 1 Ducati Multistrada 1200, αξίας €22.000, συλλεκτικά προϊόντα εξοπλισμού Ducati, καθώς και 120 δωροκουπόνια ΕΚΟ Racing 98, αξίας €20 το καθένα.

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΚΟ, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, στο Royal Hall, για την παρουσίαση του νέου προϊόντος ΕΚΟ Racing 98, παραδόθηκε στον νικητή του διαγωνισμού «se psaxnei», Βάσο Καραβιώτη από τη Λάρνακα, μία Ducati Multistrada. Η εκδήλωση περιλάμβανε ακόμη, εναέρια ακροβατικά. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 7.774 διεκδικητές της μηχανής με το σύνολο των συμμετοχών να ξεπερνά το 1 εκατ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε το πρατήριο ΕΚΟ Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα ως το πρατήριο, το οποίο παρουσίασε τη μεγαλύτερη αύξηση στις πωλήσεις βενζίνης 98 οκτανίων. 

Κατά την παραλαβή της Ducati Multistrada, ο νικητής δήλωσε πως η μοτοσικλέτα, τόσο για τους φίλους του όσο και για τον ίδιο, σημαίνει αγάπη και απελευθέρωση.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας