ΕΚΟ: Παρουσίασε το νέο καύσιμο EKO RACING 98

Το νέο καύσιμο ΕΚΟ RACING 98 παρουσίασε η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου (ΕΚΟ).

Πρόκειται για μια νέα, βελτιωμένη φόρμουλα βενζίνης 98 οκτανίων, που αυξάνει την απόδοση και την οδηγική απόλαυση. Ακόμη, μειώνει σημαντικά τις τριβές πετυχαίνοντας έως και 4% υψηλότερη απόδοση του κινητήρα, σε σχέση με κοινό καύσιμο 95 οκτανίων, χωρίς ειδικά πρόσθετα. Το αποτέλεσμα είναι έως και 4% περισσότερη ισχύ και καλύτερη επιτάχυνση, μείωση των εκπομπών ρύπων, καθαρισμός και προστασία του κινητήρα.

Το λανσάρισμα της ΕΚΟ RACING 98 έγινε με την έναρξη του μεγάλου διαγωνισμού στο Facebook, «se psaxnei», στον οποίο οι συμμετέχοντες με την απόδειξη της ΕΚΟ Racing 98 άνω των €20, διεκδικούσαν μέσω κλήρωσης 1 Ducati Multistrada 1200, αξίας €22.000, συλλεκτικά προϊόντα εξοπλισμού Ducati, καθώς και 120 δωροκουπόνια ΕΚΟ Racing 98, αξίας €20 το καθένα.

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΚΟ, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, στο Royal Hall, για την παρουσίαση του νέου προϊόντος ΕΚΟ Racing 98, παραδόθηκε στον νικητή του διαγωνισμού «se psaxnei», Βάσο Καραβιώτη από τη Λάρνακα, μία Ducati Multistrada. Η εκδήλωση περιλάμβανε ακόμη, εναέρια ακροβατικά. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 7.774 διεκδικητές της μηχανής με το σύνολο των συμμετοχών να ξεπερνά το 1 εκατ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε το πρατήριο ΕΚΟ Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα ως το πρατήριο, το οποίο παρουσίασε τη μεγαλύτερη αύξηση στις πωλήσεις βενζίνης 98 οκτανίων. 

Κατά την παραλαβή της Ducati Multistrada, ο νικητής δήλωσε πως η μοτοσικλέτα, τόσο για τους φίλους του όσο και για τον ίδιο, σημαίνει αγάπη και απελευθέρωση.

Δειτε Επισης

Άλμα άνω του 3% για το πετρέλαιο-Στα $90 το brent
Ε.Ε.: Αυξάνει στα €7,3 δις τους πόρους για πράσινη-ψηφιακή μετάβαση
Στην Κύπρο μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις ΑΠΕ στην Ε.Ε. την τελευταία διετία
Μέτριος ο αντίκτυπος της ιρανικής επίθεσης στις τιμές του πετρελαίου-Παρακολουθεί στενά η ΕΚΤ
Κίνα: Αυξάνει τις λιανικές τιμές πώλησης βενζίνης και πετρελαίου
Μικρές μεταβολές στο πετρέλαιο εν αναμονή της απάντησης του Ισραήλ
Ρεκόρ εξαγωγών ρωσικού πετρελαίου διά θαλάσσης
Γ. Παπαναστασίου στο InBusinessNews: Σαφής η θέση μας για Great Sea Interconnector-«Όσο πιο σύντομα...»
Οι εκτιμήσεις για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή ρίχνουν τις τιμές πετρελαίου
Στο Άμπου Ντάμπι για τη σύνοδο της συνέλευσης IRENA ο Γιώργος Παπαναστασίου