Ελληνική κοινοπραξία στον διαγωνισμό της ΔΕΦΑ

INBusinessNews  04/06/2015 10:15
Ελληνική κοινοπραξία στον διαγωνισμό της ΔΕΦΑ

Ελληνική κοινοπραξία στον διαγωνισμό της ΔΕΦΑ

INBusinessNews  04/06/2015 10:15

Η Μ&Μ Gas, θυγατρική του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ και της MOTOR OIL, προχώρησε στην κατάθεση τελικής και βέλτιστης οικονομικής προσφοράς (Best and Final Offer) στο πλαίσιο του διαγωνισμού της Δημόσιας Επιχείρησης Φυσικού Αερίου της Κύπρου (ΔΕΦΑ) με τίτλο «Πρόσκληση για Προμήθεια ΦΑ στη ΔΕΦΑ για Σκοπούς Ηλεκτροπαραγωγής».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση για το θέμα η M&M Gas ηγείται κοινοπρακτικού σχήματος, στο οποίο συμμετέχει επίσης η Trafigura, ένας από τους μεγαλύτερους οίκους εμπορίου βασικών πρώτων υλών παγκοσμίως και η ΜΕΤΚΑ, εισηγμένη θυγατρική του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, το οποίο σχήμα είναι ένα εκ των δύο που επιλέχθηκαν από τη ΔΕΦΑ για συμμετοχή στο final bidding, μετά την αξιολόγηση των τεχνικών και οικονομικών προτάσεων που έχει ήδη ολοκληρωθεί.

«Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η κατασκευή υποδομών α) παραλαβής του υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG), β) αεριοποίησης και γ) προώθησής του στις ηλεκτροπαραγωγικές εγκαταστάσεις του Βασιλικού. Περιλαμβάνει επίσης την προμήθεια LNG στην Κύπρο για εφτά χρόνια (2016-2022) με option επέκτασης μέχρι το 2025» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα και με τη διαδικασία του διαγωνισμού, αναμένεται η ανάδειξη του μειοδότη εντός του αμέσως επόμενου χρονικού διαστήματος.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας