Powerstar : Πέντε χρόνια παρουσίας στην Κύπρο

Πέντε χρόνια παρουσίας στην κυπριακή αγορά γιορτάζει η εταιρεία EMSc (Cyprus) Ltd, θυγατρική της κατασκευάστριας εταιρείας των προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας Powerstar, EMSc (UK) Ltd . 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της πεντάχρονης πορείας της, η εταιρεία έχει τύχει ευρείας αποδοχής στην κυπριακή αγορά, καθώς πέραν των 70 μεγάλων οργανισμών από διάφορους κλάδους, όπως ξενοδοχεία, εργοστάσια, γραφεία, ιατρικά κέντρα, εκπαιδευτικά ιδρύματα, υπεραγορές και εστιατόρια, έχουν εμπιστευθεί και εγκαταστήσει το σύστημα Powerstar, πετυχαίνοντας την επιθυμητή εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση λειτουργικών εξόδων και εκπομπής διοξειδίου του άνθρακα.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι το PowerStar είναι ένας ειδικά κατασκευασμένος μετασχηματιστής τριπλής περιέλιξης, χαμηλής τάσης, που έχει την ικανότητα να βελτιστοποιεί την τάση του ηλεκτρικού ρεύματος με βάση τις απαιτήσεις κάθε εγκατάστασης χωρίς συμβιβασμούς στη λειτουργία και τις συσκευές του χώρου που έχει εγκατασταθεί. «Εντυπωσιακοί είναι και οι αριθμοί των αποτελεσμάτων που έχουν επιτευχθεί κατά τη διάρκεια της 5ετούς εφαρμογής του σε εταιρείες και οργανισμούς στην Κύπρο, καθώς εξοικονομήθηκαν πέραν των 5,000,000 kWh ηλεκτρικής ενέργειας, που αντιστοιχεί σε €1.000.000 και 4.500 τόνους διοξειδίου του άνθρακα». Επισημαίνεται πως πέραν της επιτυχημένης παρουσίας της στην κυπριακή αγορά, η EMSc (Cyprus) Ltd έχει αναλάβει τη διεθνή επέκταση και υποστήριξη της μητρικής εταιρείας, στις αγορές της Μέσης Ανατολής και της Ελλάδας.

Πρόσφατα η EMSc (UK) Ltd συνήψε συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με την L.J.H. Energy Zone Ltd, για τη διάθεση της σειράς προϊόντων εξοικονόμησης ενέργειας VO4HOME, τα οποία απευθύνονται σε κατοικίες και μικρές επιχειρήσεις. Τα VO4HOME είναι βασισμένα στην ίδια βραβευμένη τεχνολογία βελτιστοποίησης της τάσης των προϊόντων PowerStar. 

Σε δηλώσεις του ο διευθυντής ανάπτυξης εργασιών της EMSc (Cyprus) Ltd, κ. Κυριάκος Μιχαήλ, ανέφερε: «H εξοικονόμηση ενέργειας είναι ένα από τα καίρια ζητήματα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες και οργανισμούς που έχουν εμπιστευτεί τα τελευταία πέντε χρόνια την EMSc (Cyprus) Ltd και έχουν εγκαταστήσει το σύστημα Powerstar. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τα  άμεσα αποτελέσματα που έχουν δει οι πελάτες μας γεγονός που αποδεικνύει την αποδοτικότητα του συστήματος. Η συνεργασία μας με την L.J.H. Energy Zone Ltd και τα συστήματα VO4HOME στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών των κατοικιών και μικρών επιχειρήσεων διευρύνοντας έτσι την αγορά στην οποία απευθύνονται τα προϊόντα της εταιρείας μας στην Κύπρο.» 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία ΕΜSc (Cyprus) Ltd, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22423142, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cyprus@powerstar.com ή μέσω της ιστοσελίδας www.powerstar.com.

Δειτε Επισης

Άλμα άνω του 3% για το πετρέλαιο-Στα $90 το brent
Στην Κύπρο μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις ΑΠΕ στην Ε.Ε. την τελευταία διετία
Μέτριος ο αντίκτυπος της ιρανικής επίθεσης στις τιμές του πετρελαίου-Παρακολουθεί στενά η ΕΚΤ
Κίνα: Αυξάνει τις λιανικές τιμές πώλησης βενζίνης και πετρελαίου
Μικρές μεταβολές στο πετρέλαιο εν αναμονή της απάντησης του Ισραήλ
Ρεκόρ εξαγωγών ρωσικού πετρελαίου διά θαλάσσης
Επιτροπή Εμπορίου: Ζητά προώθηση σχεδιασμών για συστήματα αποθήκευσης και υδρογόνο
Γ. Παπαναστασίου στο InBusinessNews: Σαφής η θέση μας για Great Sea Interconnector-«Όσο πιο σύντομα...»
Οι εκτιμήσεις για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή ρίχνουν τις τιμές πετρελαίου
Στο Άμπου Ντάμπι για τη σύνοδο της συνέλευσης IRENA ο Γιώργος Παπαναστασίου