Η NAGA κερδίζει την πιστοποίηση Great Place to Work®

H διεκδίκηση, από μέρους εταιρειών Fintech της πιστοποίησης του Great Place to Work® συνεχίζονται με την επιτυχία της NAGA. Σε σχετική ανακοίνωση του Great Place to Work®, αναφέρεται ότι η NAGA ολοκλήρωσε με επιτυχία την αξιολόγηση του εργασιακού της περιβάλλοντος με τη χρήση του διαγνωστικού εργαλείου Trust Index©.

O Κυριάκος Ιακωβίδης, Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® σχολίασε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της NAGA, που συλλογικά έχει κτίσει μια πολύ θετική εργασιακή κουλτούρα. Οι εταιρείες σε αυτό το τομέα, πλύστες απ’ αυτές πετυχημένες νεοφυείς επιχειρήσεις στηρίζονται αποκλειστικά στο ταλέντο και δέσμευση των ανθρώπων τους για να καινοτομούν, να δημιουργούν και να αναπτύσσονται. Είναι λοιπόν επόμενο να στοχεύουν στην καθιέρωση ενός παραγωγικού εργασιακού περιβάλλοντος και να είναι εργοδότες προτίμησης». 

Εκ μέρους της NAGA, δηλώσεις έκανε η κα. Άννα Δημητριάδου, που ανέφερε:

«Η απόκτηση της πιστοποίησης και αναγνώρισης της NAGA ως Great Place to Work® μας γεμίζει με μεγάλη χαρά και περηφάνεια. Είναι μια αναγνώριση η οποία είναι αφιερωμένη σε όλα τα μέλη της ομάδας μας, που περίτρανα επιβεβαιώνει την κουλτούρα και την φιλοσοφία του ομίλου.

Μέσα από την ανθρωποκεντρική προσέγγιση της NAGA, δίνεται καθημερινά η ευκαιρία και η δυνατότητα, στο κάθε ένα από τα μέλη μας, για υλοποίηση και αξιοποίηση σύγχρονων μεθοδολογιών και μοντέλων εργασίας, δημιουργία καινοτόμων ιδεών και εφαρμογή άριστων πρακτικών που κύριο στόχο έχουν την δημιουργία μιας μοναδικής εργασιακής εμπειρίας κι ενός μοναδικού Great Place to Work® περιβάλλοντος, συμβάλλοντας δυναμικά στην επιμέρους εξέλιξη του οράματος της NAGA». 

Συνοπτική περιγραφή της εταιρείας:

Η NAGA ιδρύθηκε το 2015 με στόχο να συμβάλει ενεργά στην παγκόσμια τεχνολογική επανάσταση μέσω της αποκέντρωσης της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας και της παροχής πρόσβασης στα καλύτερα εργαλεία της αγοράς σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η NAGA είναι μια καινοτόμος εταιρεία fintech που συνδέει απρόσκοπτα τις προσωπικές χρηματοοικονομικές συναλλαγές και τις επενδύσεις μέσω της πλατφόρμας κοινωνικών συναλλαγών. Η ιδιόκτητη πλατφόρμα της εταιρείας προσφέρει μια γκάμα προϊόντων, από διαπραγμάτευση μετοχών, επενδύσεις και κρυπτονομίσματα έως μια φυσική Mastercard.

Επιπλέον, η πλατφόρμα επιτρέπει ανταλλαγές με άλλα μέλη, παρέχει σχετικές πληροφορίες στη ροή και δυνατότητες αυτόματης αντιγραφής για συναλλαγές μελών. Η NAGA είναι μια συνεργική συνολική λύση που είναι εύκολα προσβάσιμη και χωρίς αποκλεισμούς. Παρέχει μια βελτιωμένη βάση για χρηματοοικονομικές επενδύσεις (investments), το δίκτυο και ηλεκτρονικές πληρωμές.

Με το οικοσύστημα καινοτόμων εγχειρημάτων, η NAGA επιτρέπει την πρόσβαση, αποθήκευση, συναλλαγή και επένδυση σε χρηματοπιστωτικές αγορές, κρυπτονομίσματα και εικονικά αγαθά.

Η NAGA διαθέτει το πιο ισχυρό app για επενδύσεις και συναλλαγές προσφέροντας εύκολη, γρήγορη και δωρεάν πρόσβαση στις παγκόσμιες χρηματοοικονομικές αγορές. Διαθέτει στους χρήστες τα καλύτερα εργαλεία καθώς και την κατάλληλη εκπαίδευση με σκοπό να αξιοποιηθούν οι επενδύσεις στο έπακρο. 

Δειτε Επισης

DORA: Ο κανονισμός που έρχεται να θωρακίσει τράπεζες, fintech και επενδυτικές από κυβερνοαπειλές
Το στίγμα πορείας του Χριστόδουλου Πατσαλίδη-Η συνεργασία με Κεραυνό και το πρώτιστο μέλημα του Διοικητή
Ξεκίνησε το buyback μετοχών η Τράπεζα Κύπρου
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Κριστίν Λαγκάρντ: Δεν εξαρτόμαστε από τη Fed για την μείωση των επιτοκίων
Εισαγωγή δύο νέων σειρών ομολόγων της Astrobank στη Νέα Αγορά του ΧΑΚ
Κάποια επιδείνωση των ΜΕΔ σε ευρωπαϊκές τράπεζες αναμένει για το 2024 ο DBRS
Στο κενό έφεση κατά απόφασης Επαρχιακού Δικαστηρίου για υπόθεση αγοράς αξιογράφων και χρεογράφων