Η SKY express στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε της Ελληνικής Τράπεζας

Έναν ακόμα λόγο να «πετάνε» από τη χαρά τους έχουν οι κάτοχοι καρτών της Ελληνικής Τράπεζας αφού η SKY express, η αεροπορική εταιρεία της νέας εποχής, εντάσσεται στο πρωτοποριακό Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε της Ελληνικής Τράπεζας. Με τον τρόπο αυτό, Ελληνική Τράπεζα και SKY express εγκαινιάζουν μια αμοιβαία επωφελή, μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία με επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

 

Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας που έχουν κατεβάσει και ενεργοποιήσει τη δωρεάν εφαρμογή Mple Rewards στο κινητό τους, αγοράζοντας με τις κάρτες τους εισιτήρια της SKY express για το μεγαλύτερο δίκτυο ελληνικών (34), αλλά και ευρωπαϊκών προορισμών (Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία κ.α.), επωφελούνται με επιστροφή χρημάτων και πρόσβαση σε προσφορές και προνόμια που ισχύουν αποκλειστικά για αυτούς.

Πρόκειται για ακόμα μια σημαντική κίνηση εκ μέρους της αεροπορικής εταιρείας, η οποία επενδύει και ισχυροποιεί συνεχώς την παρουσία της στην Κύπρο, σηματοδοτώντας τη νέα εποχή στις αερομεταφορές, συνεισφέροντας στη συνεχή διεύρυνση της συνδεσιμότητας του νησιού.

 

Όπως δηλώνει ο Γεράσιμος Σκαλτσάς, Εμπορικός Διευθυντής SKY express: «Σήμερα επισφραγίζουμε μία σχέση εμπιστοσύνης με την Ελληνική Τράπεζα και προσφέρουμε στους πελάτες μας στην Κύπρο έναν επιπλέον λόγο να μας προτιμούν. Στην ποιότητα του πτητικού μας έργου και στην υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και τα υπερσύγχρονα αεροσκάφη, προστίθενται πλέον οι προσφορές προς τους επιβάτες μας, οι οποίοι μετά την ένταξή μας στο Μπλε μπορούν να επωφεληθούν με προνόμια και επιστροφή χρημάτων για κάθε πτήση τους. Κυρίως, όμως, η συνεργασία αυτή υπογραμμίζει την πρόθεση της SKY express να επενδύσει στην Κύπρο και να συμβάλει στην ανάπτυξή της με αυξημένη συνδεσιμότητα 12 μήνες το χρόνο και όχι εποχικά ή ευκαιριακά. Η προσήλωσή μας αυτή στην κυπριακή αγορά επιβεβαιώνεται μέσα από τη συνεργασία μας με μια κορυφαία Τράπεζα, την Ελληνική Τράπεζα».

 

Αντίστοιχα, ο Ανδρέας Ασσιώτης, Επικεφαλής της Μονάδας Ιδιωτών της Ελληνικής Τράπεζας σημείωσε: «Συνεχίζοντας το ταξίδι του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών Μπλε της Τράπεζάς μας, στο οποίο συμμετέχουν ήδη πέραν των 110 εταιρειών από όλους σχεδόν τους τομείς της εγχώριας οικονομικής δραστηριότητας, οι πελάτες μας θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν και προσφορές στον τομέα των αεροπορικών μεταφορών με την ένταξη ενός στρατηγικού συνεργάτη, της SKY express. Πρόκειται για μια σημαντική συνεργασία για την Ελληνική Τράπεζα, η οποία δίνει ιδιαίτερη αξία στους πελάτες μας σε μια περίοδο όπου τα ταξίδια γίνονται όλο και πιο σημαντικά. Μέσω των καρτών μας και του Μπλε ενισχύουμε έμπρακτα τη σημαντικότητα της παροχής αξίας στους πελάτες μας. Η έναρξη της συνεργασίας με την SKY express είναι μόνο η αρχή. Πολύ σύντομα αναμένουμε να προχωρήσουμε και σε άλλες ανακοινώσεις με γνώμονα πάντα την κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων των πελατών μας.

 

Μοναδική προϋπόθεση για τον πελάτη είναι να κατεβάσει το Mple Rewards App στο κινητό του. Όλες οι προσφορές και οι σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή και στο www.hellenicbank.com/mple».

Δειτε Επισης

Τράπεζα Κύπρου: Η μετατροπή νομισμάτων στη νέα eFx convert εποχή
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
Οι καταθέσεις και τα δάνεια εταιρειών και νοικοκυριών-Σημαντική καθαρή αύξηση συνολικά
Ο Κωνσταντίνος Ηροδότου εξηγεί γιατί είναι αναγκαίος ο ψηφιακός χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός(video)
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Μειώνεται η ζήτηση για επιχειρηματικά δάνεια, αμετάβλητη για στεγαστικά
Ν. Χριστοδουλίδης: Γιατί αυξάνονται οι τιμές και τα μέτρα συγκράτησης του πληθωρισμού (βίντεο)
Εισαγωγή νέων Γραμματίων Δημοσίου Κυπριακής Δημοκρατίας στο ΧΑΚ
Η επιστροφή της Τράπεζας Κύπρου
Στα κέρδη την Τετάρτη το ΧΑΚ, μεγάλο ενδιαφέρον για τραπεζικές μετοχές