Η Anemi Trustees πρωτοπόρος στο Trust business στην Κύπρο

Η Anemi Trustees είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες δημιουργίας και διαχείρισης εμπιστευμάτων. Υπηρεσίες διαχείρισης και σχεδιασμού περιουσίας επίσης προσφέρονται μέσω σχεδιασμού διαδοχής, συνέχισης, διατήρησης κεφαλαίου και επένδυσης εισοδημάτων.

Η νεοσυσταθείσα ομάδα της Anemi αποτελείται από έμπειρους και υψηλά καταρτισμένους επαγγελματίες με καλή γνώση των περί Εμπιστευμάτων και Εταιρικού νόμων και παρέχουν εξειδικευμένες συμβουλές για θέματα εμπιστευμάτων και διαδοχής.

Με μια πλούσια ιστορία σχεδόν 35 ετών, και ως αποτέλεσμα του πρόσφατου spin-off από την Totalserve Trustees Ltd, η Anemi θεωρείται δικαίως ως μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα των εμπιστευμάτων στην Κύπρο.

Η πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κα. Έμιλυ Γιολίτη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας  εξέφρασε «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τo ξεκίνημα της εταιρείας Anemi Trustees, ένα spin-off από την Totalserve Trustees, συνδυάζοντας την εμπειρία της παλιάς και νέας προοπτικής. Η νέα ιστοσελίδα αντιπροσωπεύει την εξέλιξη της εταιρείας σε μια δυναμική, σύγχρονη και μοντέρνα εταιρεία, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που σχετίζονται με τα εμπιστέυματα. Στόχος μας ήταν να διαχωρίσουμε τις υπηρεσίες μας από αυτές της Totalserve, προκειμένου να παρέχουμε εξειδικευμένες και εξατομικευμένες υπηρεσίες στο πελατολόγιο μας, διατηρώντας παράλληλα την άμεση συνεργασία με εταιρείες που συνεργαζόμαστε».

Η νέα ιστοσελίδα της Anemi προσφέρει μια δυναμική σχεδίαση, εύκολη στη χρήση σε υπολογιστές, κινητά ή tablet. Σχετικά με την πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες, την ομάδα και τα νέα της εταιρείας μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα στο www.anemitrustees.com.

Δειτε Επισης

Οι καταθέσεις και τα δάνεια εταιρειών και νοικοκυριών-Σημαντική καθαρή αύξηση συνολικά
Ο Κωνσταντίνος Ηροδότου εξηγεί γιατί είναι αναγκαίος ο ψηφιακός χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός(video)
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Μειώνεται η ζήτηση για επιχειρηματικά δάνεια, αμετάβλητη για στεγαστικά
Ν. Χριστοδουλίδης: Γιατί αυξάνονται οι τιμές και τα μέτρα συγκράτησης του πληθωρισμού (βίντεο)
Εισαγωγή νέων Γραμματίων Δημοσίου Κυπριακής Δημοκρατίας στο ΧΑΚ
Η επιστροφή της Τράπεζας Κύπρου
Στα κέρδη την Τετάρτη το ΧΑΚ, μεγάλο ενδιαφέρον για τραπεζικές μετοχές
Πανίκος Νικολάου: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Τράπεζα Κύπρου η έγκριση για πληρωμή μερίσματος
Με τις... ευλογίες Κεραυνού η Eurobank A.E.-Είδε Ζανιά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου