cdbbank: Νέο σχέδιο «Χρηματοδότηση Επαγγελματικής Στέγης»

Επιβεβαιώνοντας τη διαχρονική της στήριξη προς τις κυπριακές επιχειρήσεις και τη συνεισφορά της στην ανάπτυξη της οικονομίας του τόπου, η cdbbank παρουσιάζει ένα νέο εξειδικευμένο δανειακό προϊόν, μέσω του οποίου προσφέρει τη δυνατότητα χρηματοδότησης επαγγελματικής στέγης, με απλές και γρήγορες διαδικασίες.

 

Το σχέδιο «Χρηματοδότηση Επαγγελματικής Στέγης» απευθύνεται σε μικρομεσαίες και μεγάλες κυπριακές εταιρείες, καθώς επίσης και σε ιδιώτες επιχειρηματίες, που αναζητούν την κατάλληλη ευκαιρία για να αναπτύξουν ή να αναβαθμίσουν την επαγγελματική τους στέγη. Η χρηματοδότηση που παρέχει η cdbbank καλύπτει εργασίες που αφορούν την κατασκευή, αγορά, ανακαίνιση ή/και επέκταση γραφειακών χώρων, αποθηκών, καταστημάτων, εργαστηρίων και βιομηχανικών μονάδων. Η Τράπεζα προσφέρει ανταγωνιστικά επιτόκια και τη δυνατότητα για ευέλικτες δόσεις αποπληρωμής δανείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν γρήγορα και με ασφάλεια τις αιτήσεις τους, μέσω της ιστοσελίδας της cdbbank.

 

Επιπρόσθετα, σε περίπτωση που η επένδυση αφορά «πράσινες» κτηριακές εγκαταστάσεις οι οποίες είναι φιλικές προς το περιβάλλον, η cdbbank προσφέρει επιπλέον οφέλη καθώς και την επιλογή για συνδυασμό του συγκεκριμένου σχεδίου με άλλα δανειακά προϊόντα της Τράπεζας. Σύμφωνα με τα υφιστάμενα κριτήρια, το ελάχιστο ποσό του δανείου ανέρχεται στις €300.000 και το μέγιστο στο €1.5 εκατομμύριο, ενώ το 30% της επένδυσης θα πρέπει να καλύπτεται από ιδιωτικά κεφάλαια.

 

Σε δήλωσή του ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της cdbbank, κ. Λουκάς Μαραγκός, ανέφερε ότι η στήριξη της εγχώριας επιχειρηματικής κοινότητας μέσω της υιοθέτησης πρακτικών πράσινης τραπεζικής αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της Τράπεζας και προς αυτή την κατεύθυνση αποσκοπεί και το νέο χρηματοδοτικό σχέδιο. «Μέσα από την αποτελεσματική εφαρμογή νέων τεχνολογιών και σύγχρονων ψηφιακών μέσων», επισήμανε, «εμπλουτίζουμε τη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων και λύσεων που προσφέρουμε προς τους πελάτες μας, παρέχοντας ολοκληρωμένη κάλυψη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες χρηματοοικονομικές ανάγκες της επιχειρηματικής κοινότητας του τόπου μας».

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με τη cdbbank στα τηλέφωνα +357 22 846 579 και +357 22 846 565, καθώς και να υποβάλετε το αίτημα σας ηλεκτρονικά, μέσω της ιστοσελίδας της Τράπεζας στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.cdb.com.cy/business-premises-loan-cyprus.

Δειτε Επισης

Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Τα διεθνούς φήμης brands που ετοιμάζεται να υποδεχθεί το My Mall Λεμεσού
Ελίνα Κυρατζή: Θέσεις κλειδιά και προοπτικές ανέλιξης για το προσωπικό μέσω της Ακαδημίας ΑΛΦΑΜΕΓΑ
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Κορυφαία κοινή προτεραιότητα για Κύπρο και Ισραήλ ο Great Sea Interconnector
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης