Στόχευση για περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών

InBusinessNews  11/10/2021 10:22
Στόχευση για περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών

Στόχευση για περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών

InBusinessNews  11/10/2021 10:22

Την περασμένη Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Χρήματος & Ιδρυμάτων Πληρωμών συναντήθηκε με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Κωνσταντίνο Ηροδότου, στo πλαίσιo της περαιτέρω ανάπτυξης του τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Από πλευράς του Συνδέσμου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Ιωάννης Γεωργούλας, ο Αντιπρόεδρος Γρηγόρης Δελλάς και η Ταμίας Φωτεινή Τσίκκου, ενώ από την Κεντρική Τράπεζα, πέραν του Διοικητή, παρευρέθηκαν οι Κωνσταντίνος Τρικκούπης και Μάριος Νεοπτολαίμου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θετικό κλίμα, όπου συζητήθηκαν τρόποι ενδυνάμωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών και κοινής αντιμετώπισης των ζητημάτων που αφορούν τον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών στην Κύπρο.

Κύριος στόχος του Συνδέσμου είναι η συνεχής βελτίωση και ανάπτυξη του ευρύτερου τομέα σε ένα ανταγωνιστικό και υγιές κανονιστικό πλαίσιο, εναρμονισμένο με το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο και τις διεθνείς πρακτικές, με γνώμονα την προστασία των επαγγελματικών συμφερόντων και την προάσπιση των δικαιωμάτων των μελών του Συνδέσμου, μέσα από την ανάλυση όλων των σχετικών θεμάτων και προκλήσεων.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, όλα τα μέλη της Κεντρικής Τράπεζας που μας υποδεχτήκαν και ευχόμαστε η συνάντηση αυτή, να είναι η απαρχή πολλών άλλων εποικοδομητικών συναντήσεων. Και είμαστε βέβαιοι, πως μαζί, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους του Συνδέσμου για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον του τομέα αυτού στην Κύπρο», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου. 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας