JCC Payment Systems: Ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης κάθε επιχείρησης

Ασφαλείς και γρήγορες λύσεις για συναλλαγές με κάρτες προσφέρει η JCC, σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, οι οποίες καλούνται να συμμορφωθούν με το διάταγμα της υποχρεωτικής αποδοχής καρτών από τις 18 Σεπτεμβρίου 2021.

Πάνω από 80 τομείς επιχειρήσεων του λιανικού εμπορίου, εστίασης, αναψυχής, φιλοξενίας και υπηρεσιών παντός είδους, καθίστανται υπόχρεες να συμβαδίσουν με τα νέα δεδομένα, με την JCC να αποτελεί την πλέον εγγυημένη επιλογή. Κι αυτό καθώς προσφέρει μία μεγάλη σειρά πλεονεκτημάτων, όπως είναι η πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο των ηλεκτρονικών συναλλαγών, η αξιοπιστία, η αμεσότητα σε θέματα τεχνικής υποστήριξης και οι εξιδεικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Στο πλαίσιο της συμμόρφωσής τους οι επιχειρήσεις θα πρέπει να παρέχουν στους πελάτες τους λύσεις για πληρωμή με κάρτα. Με τη μακρόχρονη τεχνογνωσία της η JCC τους προσφέρει αξιόπιστες λύσεις τερματικών όπως, φορητό ή σταθερό POS τερματικό, οικονομικό και ευέλικτο mPOS τερματικό, καθώς και λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου μέσα από τις δημοφιλείς πλατφόρμες πληρωμών JCCSmart και JCCgateway. Στις επιχειρήσεις χωρίς διαδικτυακή παρουσία προσφέρεται η δυνατότητα άμεσης δημιουργίας εταιρικού προφίλ στο JCCsmart το οποίο υποστηρίζει μεταξύ άλλων την αποστολή αιτήματος πληρωμής με email ή SMS (payment-by-link) στους πελάτες για πληρωμές εξ’ αποστάσεως μέσα από το γνώριμο περιβάλλον του JCCsmart.

Η JCC ως αρωγός στις υφιστάμενες επιχειρήσεις παρέχει άμεση εγγραφή και  ενεργοποίηση ώστε να εναρμονιστούν εμπρόθεσμα με το διάταγμα, σύμφωνα με το οποίο υποχρεούνται να συμμορφωθούν εντός τριών μηνών από τις 18 Ιουνίου 2021 όταν και δημοσιεύθηκε. Οι δε επιχειρήσεις που έχουν συσταθεί ή θα συσταθούν μετά τις 18 Ιουνίου 2021, οφείλουν να συμμορφωθούν εντός τεσσάρων μηνών από την ημερομηνία δημοσίευσης του διατάγματος. Σημειώνεται ότι επιχειρήσεις που θα προβούν σε έναρξη δραστηριότητας ή σχετική μεταβολή μετά την παρέλευση της προθεσμίας των τριών μηνών, οφείλουν να συμμορφωθούν εντός ενός μηνός από την έναρξη ή τη μεταβολή των δραστηριοτήτων τους.

Η JCC μένει μακριά από κρυφές χρεώσεις και μικρά γράμματα. Καθημερινά πιστώνει τον τρεχούμενο λογαριασμό των επιχειρήσεων με τα ποσά των συναλλαγών που πραγματοποιούν με κάρτες.

Σημαντικό όφελος έχουν να αποκομίσουν όσες επιχειρήσεις αποφασίσουν να εγκαταστήσουν άμεσα τις προσφερόμενες, από την JCC, λύσεις, καθώς για περιορισμένο χρονικό διάστημα στις νέες εγγραφές θα προσφέρεται δωρεάν ενοίκιο τερματικών για έξι μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες και για άμεση εγγραφή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της JCC, www.jcc.com.cy και να ακολουθήσουν τη διαδικασία εγγραφής ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με το 22868000.

Δειτε Επισης

Στο 1% διατηρήθηκε το αντικυκλικό απόθεμα ασφαλείας για τις τράπεζες
Κωνσταντίνος Ηροδότου: Οικονομική ανάπτυξη της Κύπρου μέσω του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού
Τράπεζα Κύπρου: Η μετατροπή νομισμάτων στη νέα eFx convert εποχή
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
Οι καταθέσεις και τα δάνεια εταιρειών και νοικοκυριών-Σημαντική καθαρή αύξηση συνολικά
Ο Κωνσταντίνος Ηροδότου εξηγεί γιατί είναι αναγκαίος ο ψηφιακός χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός(video)
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Μειώνεται η ζήτηση για επιχειρηματικά δάνεια, αμετάβλητη για στεγαστικά
Ν. Χριστοδουλίδης: Γιατί αυξάνονται οι τιμές και τα μέτρα συγκράτησης του πληθωρισμού (βίντεο)
Εισαγωγή νέων Γραμματίων Δημοσίου Κυπριακής Δημοκρατίας στο ΧΑΚ