RCB Bank: Νέα επέκταση της γκάμας ψηφιακών λύσεων με το τερματικό τσέπης mPOS

Η RCB Bank ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην Κυπριακή αγορά, συνεχώς προσπαθεί να φέρει νέες ψηφιακές και καινοτόμες λύσεις για εμπόρους, διευκολύνοντας τη λειτουργικότητα των διαδικασιών τους, την αύξηση της αποδοτικότητας και την καλύτερη αγοραστική εμπειρία των πελατών τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, η RCB Bank έχει επεκτείνει τη γκάμα ψηφιακών λύσεων για εμπόρους με την εισαγωγή υπηρεσιών mPOS τσέπης στην εστίαση τόσο για την παράδοση κατ’ οίκον όσο και για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση στο τραπέζι του εστιατορίου. Η νέα τεχνολογική λύση ενσωματώνει ασύρματα τερματικά RCB μέσω του διαδικτύου απευθείας με τα ταμιακά συστήματα πωλήσεων των εμπόρων χρησιμοποιώντας υπηρεσίες API.

Οι υπηρεσίες Mobile mPOS τσέπης επιτρέπουν στους εμπόρους να παρέχουν στους πελάτες  αντίγραφο απόδειξης μέσω SMS. Ο πελάτης μπορεί επίσης να λαμβάνει στο κινητό τηλέφωνο του την απόδειξη και ως ψηφιακή εικόνα. Πρόκειται για μια καινοτόμο λύση και φιλική προς το περιβάλλον που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απλότητα και την ευκολία.

Επιπρόσθετα, το φορητό τερματικό της RCB Bank προσφέρει ευελιξία σε εμπόρους που δραστηριοποιούνται σε διάφορες βιομηχανίες. Επιτρέπει στους χρήστες να καλούν οποιοδήποτε ανοιχτό λογαριασμό εισάγοντας τον αριθμό παραγγελίας για παραδόσεις, τον αριθμό αντλίας για πρατήρια καυσίμων, τον αριθμό τραπεζιού στο εστιατόριο, τον αριθμό συμβολαίου για την ασφάλιση κ.ά., προκειμένου να πληρωθεί ο λογαριασμός και να ενημερωθεί αυτόματα η ταμειακή μηχανή.

Ο Επικεφαλής του Τμήματος Υπηρεσιών Αποδοχής Καρτών, Ανοικτής Τραπεζικής & Ψηφιακών Πληρωμών, Χάρης Ξενοφώντος, ανέφερε πως η RCB Bank στοχεύει στην παροχή κορυφαίων λύσεων πληρωμών για τους εταιρικούς της πελάτες. «Η ψηφιακή ομάδα της RCB Bank στοχεύει στο σχεδιασμό βολικών και καινοτόμων λύσεων που διευκολύνουν τις συναλλαγές των πελατών, διασφαλίζοντας παράλληλα τη λειτουργική απόδοση για τους εμπόρους».

 

 

 

Δειτε Επισης

Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ