Ελληνική: Πρωτοποριακό Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών «μπλε»

Το πρωτοποριακό Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών «μπλε» για τους κατόχους καρτών της Ελληνικής Τράπεζας ξεκίνησε και επιστρέφει χρήματα όταν οι πελάτες κάνουν αγορές με κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας.  

Μέσω του προγράμματος, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να επωφεληθούν με επιστροφή χρημάτων, πραγματοποιώντας αγορές με τις κάρτες τους σε μεγάλο αριθμό γνωστών επιχειρήσεων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, όπως για παράδειγμα υπεραγορές Σκλαβενίτης, καταστήματα Stephanis, Superhome Centre, Leroy Merlin, πρατήρια βενζίνης Πετρολίνα και Agip, φούρνοι (Σίγμα, Vienna και Σίφουνας), ταξιδιωτικά γραφεία και πολλά άλλα καταστήματα που μπορείτε να βρείτε στο www.hellenicbank.com/mple.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πέρσης Χριστοδούλου Διευθυντής Καρτών και Προγραμμάτων Επιβράβευσης της Ελληνικής Τράπεζας, ευχαρίστησε τους εμπορικούς συνεργάτες για την επιλογή τους να συμμετέχουν στο «μπλε», σημειώνοντας πως η Ελληνική Τράπεζα και το «μπλε» είναι δίπλα τους να τους στηρίξει σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και να συνδράμει με αυτό το τρόπο στην επιτυχία τους.

Αναφερόμενος στους πελάτες της Τράπεζας, ο κ. Χριστοδούλου εξήγησε: «Δημιουργήσαμε το ‘μπλε’ ως μια ένδειξη εκτίμησης προς τους πελάτες μας. Για να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Με το ‘μπλε’ οι πελάτες μας έχουν επιστροφή χρημάτων και πρόσβαση σε προσφορές οι οποίες  θα ισχύουν μόνο για αυτούς». Τέλος, ανάφερε ότι το μόνο που πρέπει να κάνει ο πελάτης της Ελληνικής Τράπεζας είναι να κατεβάσει το Mple Rewards App στο κινητό του. Από εκεί και πέρα τα πάντα συμβαίνουν αυτόματα και χωρίς να χρειάζεται ο πελάτης να κάνει οτιδήποτε άλλο.  

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών «μπλε» αντανακλά την πελατοκεντρική προσέγγιση της Ελληνικής Τράπεζας και συνάδει με τη γενικότερη φιλοσοφία της η οποία βασίζεται στη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προϊόντων της με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης και της εμπειρίας που προσφέρεται στους πελάτες, οι οποίοι στηρίζουν την Τράπεζα εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Όλες οι Προσφορές και σχετικές πληροφορίες, μαζί με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή Mple Rewards.

Δειτε Επισης

Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
ΟΕΒ: Η γενική συνέλευση, οι προκλήσεις για το επιχειρείν και η σημασία της συνεργασίας με το ΚΕΒΕ
DORA: Ο κανονισμός που έρχεται να θωρακίσει τράπεζες, fintech και επενδυτικές από κυβερνοαπειλές