Μια τράπεζα στο κινητό σας τηλέφωνο

Τα κινητά τηλέφωνα έπαψαν προ πολλού να εξυπηρετούν μονάχα τις τηλεπικοινωνιακές μας ανάγκες. Στις μέρες μας τα smartphones λειτουργούν χωρίς υπερβολή ως ένα πολυεργαλείο. Είναι το ξυπνητήρι των περισσότερων από εμάς, ο πρόχειρος φακός στο σκοτάδι, η φωτογραφική μηχανή που μας συνοδεύει για κάθε στιγμή της μέρας που θέλουμε να αποτυπώσουμε, ενώ λειτουργούν ως ένας μικρός ηλεκτρονικός υπολογιστής που μας ανοίγει, όπου και αν βρισκόμαστε, παράθυρο στον κόσμο.

Ολοένα και περισσότεροι οργανισμοί δίνουν έμφαση στη δημιουργία εύχρηστων εφαρμογών για την ενημέρωση ή την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών τους. Ειδικά οι τράπεζες, φροντίζουν μέσα από τις εφαρμογές που δημιουργούν για τα κινητά τηλέφωνα να μεταφέρουν εν ολίγοις την τράπεζα στα χέρια των πελατών τους, όπου και αν αυτοί βρίσκονται.

Σε αυτή τη λογική κτίστηκε και το ανανεωμένο Hellenic Bank Mobile App. Στόχος της Ελληνικής Τράπεζας είναι να προσφέρει στους πελάτες της μία αναβαθμισμένη ψηφιακή εμπειρία και να τους διευκολύνει στις καθημερινές συναλλαγές τους μέσω κινητού τηλεφώνου. Το δυνατό χαρτί της νέας εφαρμογής είναι το εργαλείο Contact Pay, με το οποίο οι πελάτες της Τράπεζας μπορούν να κάνουν εύκολα και γρήγορα τις καθημερινές τους συναλλαγές. Συγκεκριμένα, με την προσθήκη του Contact Pay, οι χρήστες του Mobile App της Ελληνικής Τράπεζας έχουν πλέον τη δυνατότητα να λάβουν ή να αποστείλουν χρήματα χωρίς όριο από και προς τις αποθηκευμένες επαφές του κινητού τους τηλεφώνου, από και προς λογαριασμούς της Ελληνικής Τράπεζας.

To νέο Mobile App της Ελληνικής Τράπεζας είναι διαθέσιμο στο App Store και Google Play, προσφέροντας μια πραγματικά εύκολη τραπεζική εμπειρία, οποτεδήποτε και από οπουδήποτε, με φιλικό και ξεκάθαρο σχεδιασμό, και ενσωματωμένα βιομετρικά χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σύνδεση με τον λογαριασμό γίνεται βιομετρικά, χωρίς την εισαγωγή κωδικών, αλλά με το δαχτυλικό αποτύπωμα ή την αναγνώριση προσώπου του χρήστη. Η ταυτοποίηση γίνεται σε χρόνο ρεκόρ, χωρίς SMS – OTP και άλλες χρονοβόρες διαδικασίες. Σε διάστημα μερικών μόνο δευτερολέπτων ο κάθε χρήστης της εφαρμογής μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση στους λογαριασμούς του, στις κάρτες και στις συναλλαγές του. Ιδιαίτερα απλή είναι και η διαδικασία μεταφοράς χρημάτων, πραγματοποίησης μεταφορών, ή εξόφλησης λογαριασμών κοινής ωφελείας.

Ο Διευθυντής Καναλιών & Ψηφιακών Προϊόντων της Ελληνικής Τράπεζας Χρίστος Εοτζουριάντ στάθηκε σε δηλώσεις του στα πλεονεκτήματα της χρήσης του νέου Mobile App και του Contact Pay. «Με το νέο Mobile App της Ελληνικής Τράπεζας και ειδικά με το εργαλείο Contact Pay oι συναλλαγές γίνονται πιο εύκολες από ποτέ. Οι πελάτες μας μπορούν πλέον να αποστείλουν χρήματα, χωρίς όριο, εύκολα και γρήγορα από και προς λογαριασμούς της Ελληνικής Τράπεζας στις αποθηκευμένες επαφές του κινητού τους. Η όλη διαδικασία είναι τόσο απλή όσο η αποστολή ενός μηνύματος στις επαφές μας. Θεωρούμε ότι με νέο Mobile App κάνουμε ένα αποφασιστικό βήμα προς την ψηφιοποίηση δομών και πρακτικών της Τράπεζας, αλλά και την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών μας».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Τράπεζας στον πιο κάτω σύνδεσμο https://www.hellenicbank.com/portalserver/hb-en-portal/el/personal-banking/ways-to-bank/i-need-a/mobile-banking

Δειτε Επισης

Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
Οι καταθέσεις και τα δάνεια εταιρειών και νοικοκυριών-Σημαντική καθαρή αύξηση συνολικά
Ο Κωνσταντίνος Ηροδότου εξηγεί γιατί είναι αναγκαίος ο ψηφιακός χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός(video)
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Μειώνεται η ζήτηση για επιχειρηματικά δάνεια, αμετάβλητη για στεγαστικά
Ν. Χριστοδουλίδης: Γιατί αυξάνονται οι τιμές και τα μέτρα συγκράτησης του πληθωρισμού (βίντεο)
Εισαγωγή νέων Γραμματίων Δημοσίου Κυπριακής Δημοκρατίας στο ΧΑΚ
Η επιστροφή της Τράπεζας Κύπρου
Στα κέρδη την Τετάρτη το ΧΑΚ, μεγάλο ενδιαφέρον για τραπεζικές μετοχές
Πανίκος Νικολάου: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Τράπεζα Κύπρου η έγκριση για πληρωμή μερίσματος