Ελληνική: Προτρέπει πελάτες να κάνουν χρήση ψηφιακών καναλιών

Η Ελληνική Τράπεζα με βασικό γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας των πελατών και του προσωπικού της και με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα  προληπτικά μέτρα σε συνέχεια των τελευταίων αποφάσεων που εξήγγειλε ο Υπουργός Υγείας.

Ακολουθώντας τις οδηγίες για περιορισμό των μετακινήσεων και ικανοποιώντας τις ανάγκες του προσωπικού της Ελληνικής Τράπεζας, το δίκτυο των καταστημάτων θα συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα αλλά με μειωμένο αριθμό προσωπικού.

Οι πελάτες προτρέπονται να επισκέπτονται τα καταστήματα μόνο σε περίπτωση που κρίνεται  απόλυτα απαραίτητο. Στα πλαίσια και των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας για περιορισμό των μετακινήσεων του κοινού προτρέπουμε τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν τη χρήση των ψηφιακών μας καναλιών και συγκεκριμένα τα Web Banking, Mobile App, ATM καθώς και τις κάρτες ανέπαφων συναλλαγών.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνική Τράπεζα, επιδιώκοντας την αποσυμφόρηση των καταστημάτων της, από τα μέσα Νοεμβρίου ανακοίνωσε ότι οι πελάτες θα πρέπει να χρησιμοποιούν αποκλειστικά τις ΑΤΜ για αναλήψεις και καταθέσεις μετρητών για ποσά μικρότερα των €500, αλλά και για την έκδοση καταστάσεων/ υπολοίπων των λογαριασμών τους.

Έμπειρο προσωπικό της Τράπεζας βρίσκεται μέσα και έξω από τα καταστήματα καθοδηγώντας και εξυπηρετώντας τους πελάτες, δίνοντας προτεραιότητα στους συνταξιούχους και στις ευάλωτες ομάδες, ώστε να διεκπεραιώνουν τις συναλλαγές τους στις ΑΤΜ, γρήγορα και με ασφάλεια.

Όσοι πελάτες εισέρχονται στο κατάστημα και δεν έχουν χρεωστική κάρτα θα πρέπει να συμπληρώνουν σχετικό έντυπο/αίτηση, ώστε να τους εκδοθεί δωρεάν χρεωστική κάρτα. Στα Connect Corners, εντός των καταστημάτων, το προσωπικό της Τράπεζας συνεχίζει την προσπάθεια για εκπαίδευση και εξοικείωση των πελατών με τη χρήση των ψηφιακών καναλιών, με στόχο τη δική τους ταχύτερη και ασφαλή εξυπηρέτηση, οποτεδήποτε και από όπου και αν βρίσκονται.

Διαθέτοντας χρεωστική κάρτα οι πελάτες μας μπορούν να εξυπηρετηθούν από τις ΑΤΜ νέας γενιάς της Ελληνικής Τράπεζας 24/7 και να πραγματοποιήσουν καθημερινές τραπεζικές εργασίες όπως δωρεάν αναλήψεις και καταθέσεις μετρητών με άμεση πίστωση των συνδεδεμένων λογαριασμών ή της πιστωτικής κάρτας, καταθέσεις  επιταγών, να δουν τα υπόλοιπα των λογαριασμών τους και άλλα. Επιπλέον, μέσω του Hellenic Bank Web Banking οι πελάτες μπορούν να δουν το IBAN τους και να εκτυπώσουν το σχετικό πιστοποιητικό, να πληρώσουν λογαριασμούς κοινής ωφελείας, να μεταφέρουν χρήματα, κτλ..

Η Τράπεζα παρακολουθεί τις εξελίξεις και ιδιαίτερα τις οδηγίες των Υπουργείων Υγείας και Εργασίας, και αναπροσαρμόζει τα πλάνα της ανάλογα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hellenicbank.com/covid19 ή καλέστε στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών στο 80009999. 

Δειτε Επισης

Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»