Π. Νικολάου: Το #SupportCΥ αποτελεί κληρονομιά που θα συνεχίσει την πορεία του

Ειδική μνεία για την διαχρονική προσφορά του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου στην κοινωνία κάνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρου, Πανίκος Νικολάου σε εσωτερικό μήνυμα προς τους συναδέλφους του ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα σημειώνει πως «το 2020, αποδείξαμε ως συνάδελφοι, ως συνειδητοί επαγγελματίες, πρώτα από όλα ως μέλη της οικογένειας της Τράπεζας Κύπρου, την ανθεκτικότητα, την αξιοπιστία και τη δύναμή μας. Ξεπεράσαμε τις δυσκολίες και τους εαυτούς μας με υποδειγματικό τρόπο, σε μια παγκόσμια, πρωτόγνωρη κρίση. Σε αντίξοες συνθήκες συνεχίσαμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, με πειθαρχία και συμμόρφωση στους κανόνες, χωρίς να σταματήσουμε ούτε μία ημέρα, συμβάλλοντας στην ομαλή λειτουργία και ταχύτερη ανάκαμψη της οικονομίας.

Παράλληλα, δικαιώσαμε το «Κοινό Κυπρίων», τη διαχρονική προσφορά μας στην κοινωνία. Οργανώσαμε ένα ευρύτατο δίκτυο υποστήριξης για την πολιτεία, τους οργανισμούς και τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν περισσότερο. Με τα μέλη του Δικτύου να ξεπερνούν πλέον τα 90, το #SupportCΥ αποτελεί κληρονομιά που θα συνεχίσει την πορεία του και τα επόμενα χρόνια.

Μείναμε προσηλωμένοι στους στόχους μας και τόσο εσωτερικά όσο και με εξωτερικές ενέργειες καταφέραμε να μειώσουμε το ποσοστό των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων στο 21%. Με τα μάτια στραμμένα στο μέλλον, επισπεύσαμε τον ψηφιακό μας μετασχηματισμό εσωτερικά αλλά και ενθαρρύνοντας και εξοικειώνοντας τους πελάτες μας με τις σύγχρονες μεθόδους.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον επαγγελματισμό, την αλληλεγγύη και την καθοριστική συμμετοχή σας στην επιτυχημένη διαχείριση μιας δύσκολης κατάστασης. Πράξαμε το καθήκον μας, με συναίσθηση της ιστορίας και της αποστολής της Τράπεζας Κύπρου.

Περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, η σκέψη μας είναι σε όσους ασθενούν και τους ευχόμαστε σύντομη ανάρρωση και γρήγορα κοντά μας γεροί και δυνατοί».
 

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Οι καταθέσεις και τα δάνεια εταιρειών και νοικοκυριών-Σημαντική καθαρή αύξηση συνολικά
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Ο Κωνσταντίνος Ηροδότου εξηγεί γιατί είναι αναγκαίος ο ψηφιακός χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός(video)