Νέα Εκτελεστική Επιτροπή στην Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας

InBusinessNews  24/09/2020 12:30
Νέα Εκτελεστική Επιτροπή στην Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας

Νέα Εκτελεστική Επιτροπή στην Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας

InBusinessNews  24/09/2020 12:30

Η Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας «Hellenic Bankers Association – UK (HBA-UK)» ανακοινώνει τη νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής ακολουθούμενη από την αναδιάταξη των αρμοδιοτήτων των μελών της και την σύσταση των κατωτέρω λειτουργικών Επιτροπών. Η ακόλουθη νέα σύσταση της Εκτελεστικής Επιτροπής, θα έχει θητεία 2 ετών.

RELATED ARTICLES


1.    Λούης Λοΐζου – Πρόεδρος και Επικεφαλής της Εκτελεστικής Επιτροπής
2.    Βίκη Φωτοπούλου – Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων
3.    Αργύρης Χατζηλιάς – Επικεφαλής της Επιτροπής Διαχείρισης
4.    Μαρίνος Βάθης - Επικεφαλής της Επιτροπής Ανάπτυξης & Φιλανθρωπιών
5.    Γρηγόρης Χατζηγρηγοριάδης - Επικεφαλής της Επιτροπής Επικοινωνίας
6.    Μιχάλης Δημόπουλος - Επικεφαλής της Επιτροπής Εκδηλώσεων
7.    Ξενοφών Ζαχαρούδης - Επικεφαλής της Επιτροπής Οικονομικών

Η Εκτελεστική Επιτροπή θα αναφέρεται στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο (Chairmen’s Circle) που απαρτίζεται από όλους τους απελθόντες Προέδρους της Ένωσης. Με την επέκταση της συμβουλευτικής του ιδιότητας, το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο θα ορίζει το στρατηγικό προσανατολισμό της Ένωσης καθώς επίσης και τη σύσταση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο αποτελείται από τους: Χρήστος Μεγάλου, Νότης Μηταράκης, Στράτος Χατζηγιάννης, Αντώνης Ντατζόπουλος, Γιάννης Κυριακόπουλος, Γιώργος Ματσακάς, Μιχαήλ Ζέκκος και Ανδρέας Ζομπανάκης. Οι Μαίρη Αλεξανδράκη και Γεωργία Γαλουζίδη, αμφότερες απερχόμενα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, ύστερα από 8-ετή θητεία, θα δρουν ως Εκτελεστικοί Συντονιστές για το Γνωμοδοτικό Συμβούλιο.

Η HBA-UK διατηρεί τη σθεναρή αφοσίωσή της στην ανάπτυξη της Ένωσης και την ενδυνάμωση της Ελληνικής διασποράς στο εξωτερικό, γύρω από μια στρατηγική τριών πυλώνων: της ηγετικής σκέψης, κοινωνικής υπευθυνότητας και επαγγελματικής ανάπτυξης.
 
Φωτογραφία: από τα 25χρονα της Ενωσης στο Mandarin Oriental Knightsbridge. Από αριστερά: Μαίρη Αλεξανδράκη, Γιώργος Ματσακάς, Λούης Λοΐζου, Γιάννης Κυριακόπουλος, Στράτος Χατζηγιάννης, Μιχαήλ Ζέκκος, Χρήστος Μεγάλου, Αντώνης Ντατζόπουλος, Γεωργία Γαλουζίδη, Βίκη Φωτοπούλου, Κέλλυ Καλαϊτζακη και Γρηγόρης Χατζηγρηγοριάδης.

Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας
Η Ένωση Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας ιδρύθηκε το 1994 και είναι μη κερδοσκοπική think tank που προωθεί τη στενότερη συνεργασία μεταξύ τραπεζιτών, επενδυτών και άλλων επαγγελματιών του χρηματοπιστωτικού τομέα που δραστηριοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το HBA-UK ασχολείται με δραστηριότητες ηγετικής σκέψης, οργανώνοντας κορυφαία φόρουμ για τη συζήτηση καινοτόμων ιδεών. Προωθεί την κοινωνική ευθύνη μέσω πρωτοβουλιών όπως το βραβείο σπουδαστών του HBA-UK και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης μέσω ομαδικών συζητήσεων και δικτύωσης μέσω εκδηλώσεων. H Ένωση που αποτελεί τη σημαντικότερη πλατφόρμα επικοινωνίας και δικτύωσης για τους Έλληνες του χρηματοπιστωτικού και τραπεζικού τομέα στην οικονομική πρωτεύουσα της Ευρώπης, επιδιώκει να συμμετέχει ενεργά στις διεθνές οικονομικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες και να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων σε θέματα που σχετίζονται όχι μόνο με το χρηματοοικονομικό κλάδο διεθνώς, αλλά και με την ελληνική οικονομία και την επιχειρηματικότητα.

Η σταθερή ανάπτυξη και η επιτυχημένη δραστηριότητα της HBA-UK παρουσιάζει τον κεντρικό ρόλο της ως φορέα διασύνδεσης μεταξύ του οικονομικού κέντρου του Λονδίνου και της ελληνικής οικονομικής και επιχειρηματικής κοινότητας. Τα τελευταία χρόνια, οι επιτυχημένες επίσημες εκδηλώσεις της Ένωσης φιλοξένησαν κορυφαίες επιχειρηματικές, οικονομικές και πολιτικές προσωπικότητες από το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη, την Ελλάδα και την Κύπρο.

Κορυφαία στελέχη που έχουν συμμετάσχει στις εκδηλώσεις της Ένωσης είναι οι Χρίστος Σταϊκούρας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Γιάννης Στουρναράς, Χρήστος Μεγάλου, Αναστασία Σακελλαρίου, Πούλ Θόμσεν, Κέβιν Φέρεστοουν, Σάμπινα Ντζουρμάν, Κωνσταντίνος Ηροδότου, Αλον Ανβέρ, Αβέρωφ Νεοφύτου, Πανίκος Νικολάου, Γιώργος Λακκοτρύπης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Γιώργος Αλογοσκούφης, Πέτρος Δούκας, Σπύρος Καπράλος, Φίλιππος Κοστέλετος, Απόστολος Ταμβακάκης, Τάκης Αράπογλου, Νίκος Χριστοδουλάκης, Στέφανος Μάνος και άλλοι.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ένωσης Ελλήνων Τραπεζιτών Μεγάλης Βρετανίας (HBA-UK): www.hellenicbankers.org.uk.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας