Mastercard Standard για τους πελάτες της RCB Bank

Η RCB Bank επεκτείνει την γκάμα των καρτών που προσφέρει στους πελάτες της που διατηρούν το πακέτο RCB Classic με την νέα κάρτα Mastercard Standard.

Οι πελάτες της Τράπεζας στην Κύπρο, έχουν πλέον την δυνατότητα να διαλέξουν την κάρτα του διεθνούς συστήματος πληρωμών, που ανταποκρίνεται στο προφίλ και τις ανάγκες τους με την Mastercard Standard να αποτελεί μια από τις διαθέσιμες επιλογές. Επιλέγοντας την Mastercard Standard, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν επιπρόσθετα οφέλη από την υπηρεσία Cash@POS που έγινε διαθέσιμη από την περασμένη εβδομάδα. Η υπηρεσία Cash@POS αποτελεί την τελευταία εξέλιξη στις ηλεκτρονικές πληρωμές, που επιτρέπει στους καταναλωτές να αποσύρουν μετρητά κατά τη διάρκεια των αγορών τους εντός ενός καταστήματος, μέσω ενός τερματικού RCB POS. Σημειώνεται ότι η επιλογή της κάρτας Mastercard Standard δεν συνεπάγεται επιπλέον κόστη, καθώς οι χρεώσεις παραμένουν οι ίδιες, ανεξάρτητα από την επιλογή της κάρτας.

Σχολιάζοντας την εξέλιξη, ο κ. Κυριάκος Μιχαηλίδης, Επικεφαλής του Δικτύου Καταστημάτων της RCB Bank σημείωσε: «Η Τράπεζα προσφέρει στους πελάτες της επιλογές για τον τύπο κάρτας, με τον οποίο επιθυμούν να συνδέσουν με τον λογαριασμό τους, συμπεριλαμβανομένης της κάρτας Mastercard Standard, με την οποία θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την υπηρεσία Cash@POS που παρουσιάσαμε στην Κύπρο την περασμένη εβδομάδα. Σε περίπτωση που οι πελάτες μας χρειάζονται μετρητά, η Mastercard Standard τους επιτρέπει να τα λάβουν από το κατάστημα όπου πραγματοποιούν αγορές, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν ATM. Φροντίζουμε για τις ανάγκες των πελατών μας και συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε στις ψηφιακές καινοτομίες, εισάγοντας νέα προϊόντα και υπηρεσίες».
 

Δειτε Επισης

Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Μειώνεται η ζήτηση για επιχειρηματικά δάνεια, αμετάβλητη για στεγαστικά
Ν. Χριστοδουλίδης: Γιατί αυξάνονται οι τιμές και τα μέτρα συγκράτησης του πληθωρισμού (βίντεο)
Εισαγωγή νέων Γραμματίων Δημοσίου Κυπριακής Δημοκρατίας στο ΧΑΚ
Η επιστροφή της Τράπεζας Κύπρου
Στα κέρδη την Τετάρτη το ΧΑΚ, μεγάλο ενδιαφέρον για τραπεζικές μετοχές
Πανίκος Νικολάου: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Τράπεζα Κύπρου η έγκριση για πληρωμή μερίσματος
Με τις... ευλογίες Κεραυνού η Eurobank A.E.-Είδε Ζανιά και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
Ξεκαθαρίζει και δίνει το στίγμα πορείας της ΕΚΤ για τα επιτόκια η Λαγκάρντ-Καμία προδέσμευση
Τα hedge funds επενδύουν στην αγορά κρατικών ομολόγων της Ευρωζώνης