Ολοκληρωμένες digital υπηρεσίες από την Ancoria Bank

Η επίσκεψη στην τράπεζα για οποιονδήποτε λόγο ήταν ανέκαθεν αγγαρεία για τον περισσότερο κόσμο. Ευτυχώς όμως οι καιροί αλλάζουν και οι τράπεζες έχουν την ευκαιρία μέσω της τεχνολογίας να «πάνε» στους πελάτες τους παρά οι πελάτες τους να τις επισκέπτονται. Ή τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με την Αncoria Bank.
 
Αν λοιπόν έχεις κινητό, laptop ή tablet, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου στο να μην χρειαστεί να ξαναπάς σύντομα τράπεζα.
 
Με την εφαρμογή κινητού Ancoria Bank Create μπορείς να ανοίξεις λογαριασμό εύκολα με απλά βήματα και η κάρτα σου θα σου σταλεί ταχυδρομικώς. To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κατεβάσεις την εφαρμογή στο κινητό σου, να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, να βγάλεις ένα selfie video για να αποδείξεις ότι είσαι το πρόσωπο που δείχνει η ταυτότητά σου και ακολούθως να υπογράψεις τα έγγραφα ηλεκτρονικά!
 
Σημαντικό βήμα, όπως κι αν το δεις, είναι η δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής. Σκέψου πόσες φορές χρειάστηκε να περιμένεις στην ουρά για μια απλή υπογραφή. Τώρα πια στην Αncoria Bank, στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείς να υπογράφεις ηλεκτρονικά από όπου κι αν βρίσκεσαι με τη δυνατότητα των προηγμένων ηλεκτρονικών υπογραφών.
 
Επίσης, στην Ancoria Bank σκεφτήκαμε ότι αν χρειάζεσαι τον/την banker σου αλλά δεν υπάρχει η δυνατότητα να συναντηθείτε στην τράπεζα, μπορείτε να διευθετήσετε συνάντηση με βιντεοκλήση! Kι έτσι έγινε.
 
Και ας μην ξεχνάμε βέβαια τα βασικά. Με το myAncoria, το online banking που δημιουργήσαμε, μπορείς να έχεις τον πλήρη έλεγχο των οικονομικών σου και της επιχείρησής σου ανά πάσα στιγμή.
 
Γιατί στην Ancoria Bank θέλουμε να έχεις μια ολοκληρωμένη, άνετη και σύγχρονη εμπειρία, όπως θεωρούμε ότι πρέπει να είναι η κάθε σου τραπεζική εμπειρία. Kαι φροντίζουμε να κάνουμε ό,τι περνά απ’ το χέρι μας για να την έχεις.
 
Γνώρισε την Αncoria Bank εδώ: www.ancoriabank.com

Δειτε Επισης

Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ