Πρωτοπορεί εν μέσω πανδημίας η Ελληνική

Δελτίο Τύπου  26/03/2020 17:46
Πρωτοπορεί εν μέσω πανδημίας η Ελληνική

Πρωτοπορεί εν μέσω πανδημίας η Ελληνική

Δελτίο Τύπου  26/03/2020 17:46
Τη δυνατότητα εγγραφής στα ηλεκτρονικά της κανάλια χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψη στα καταστήματά της, δίνει η Ελληνική Τράπεζα, σε μία πρωτοποριακή κίνηση εν μέσω πανδημίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν στα ψηφιακά κανάλια μέσω του συνδέσμου www.hellenicbank.com/register. Συμπληρώνοντας μια απλή ηλεκτρονική αίτηση οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση και να διαχειριστούν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς και τις κάρτες τους χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα. 

RELATED ARTICLES


Με αυτό τον τρόπο, η Ελληνική Τράπεζα γίνεται η πρώτη τράπεζα στην Κύπρο που προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης εγγραφής στα ηλεκτρονικά της κανάλια χωρίς φυσική επαφή.

Όπως είναι γνωστό, η Ελληνική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι θα λειτουργεί το επόμενο διάστημα και για όσο χρειαστεί με περιορισμένο αριθμό καταστημάτων, καλώντας τους πελάτες της να επισκέπτονται τα καταστήματά της μόνο όταν αυτό είναι απολύτως απαραίτητο,βάσει και των σχετικών διαταγμάτων της Κυβέρνησης.  

Στο ίδιο πλαίσιο, ενθάρρυνε τους πελάτες της όπως το επόμενο χρονικό διάστημα αξιοποιήσουν τα ψηφιακά κανάλια που διαθέτει και συγκεκριμένα το Mobile App, το Web Banking, τις ATM καθώς και τις Κάρτες ανέπαφων συναλλαγών. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους εύκολα, οικονομικά, γρήγορα, αλλά και με απόλυτη ασφάλεια, αποφεύγοντας άσκοπες μετακινήσεις και την έκθεσή τους σε πιθανούς κινδύνους εν μέσω της πανδημίας. Μάλιστα, προκειμένου να αποφορτίσει τα υποκαταστήματά της, η Τράπεζα ανακοίνωσε ότι για να διευκολύνει τις επιχειρήσεις που παραμένουν ανοικτές, αυξάνεται το όριο κατάθεσης μετρητών στο δίκτυο ΑΤΜ από το μέγιστο ποσό των €10000, στο μέγιστο ποσό των €30000.
 
Μέτρα και στα καταστήματα
Στα υποκαταστήματα που παραμένουν ανοικτά, ακολουθούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής, ενώ σε όλα πραγματοποιήθηκε απολυμαντικός έλεγχος. Προς αποφυγή του συνωστισμού εντός των καταστημάτων, ελέγχεται συνεχώς η ροή των εισερχόμενων πελατών, γίνεται θερμομετρικός έλεγχος στην είσοδο των καταστημάτων, ενώ προστατευτικά διαχωριστικά έχουν τοποθετηθεί μπροστά από το προσωπικό στα ταμεία.

Παράλληλα, η Τράπεζα ανακοίνωσε μία σειρά πρόσθετων μέτρων. Συγκεκριμένα, μεταξύ των ωρών 8.30-10.30πμ, τα καταστήματα εξυπηρετούν μόνο πελάτες άνω των 60 ετών και όλους όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, ενώ διεκπεραιώνουν μόνο βασικές συναλλαγές όπως αναλήψεις / καταθέσεις μετρητών, καταθέσεις / εξαργυρώσεις επιταγών, πληρωμές SEPA / μεταφορές χρημάτων μόνο για επείγουσες περιπτώσεις και παραγγελία/ παραλαβή χρεωστικών καρτών. Πρόσθετα, η Τράπεζα ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνονται δεκτές πληρωμές για λογαριασμούς κοινής ωφελείας (utility bills).
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας